Εκτός ξενώνων Άγιου Κοσμά τα αδέρφια Βολικάκη!

Η έντονη αντίδραση του Βολιώτη παγκόσμιου πρωταθλητή Ποδηλασίας

Μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκαν τα αδέρφια Βολικάκη, καθώς οι Βολιώτες πρωταθλητές αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τους ξενώνες του Αγίου Κοσμά και να παραδώσουν τα δωμάτιά τους, μετά από απαίτηση της Ελληνικής ομοσπονδίας ποδηλασίας!

Σύμφωνα με επιστολή που έλαβαν οι Χρήστος και Ζαφείρης Βολικάκης (που κοινοποιήθηκε και στον ΠΟ Βόλος) και την οποία έδωσε στη δημοσιότητα ο πρώτος, η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας αναφέρει ότι ενόψει της επικαιροποίησης της λίστας για διαμονή στους ξενώνες του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 και την υπογραφή νέας σύμβασης, και κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από την επιτροπή διοίκησης του ΕΑΚΝ, οι δύο Βολιώτες αθλητές θα πρέπει να παραδώσουν τα δωμάτια τα οποία τους είχαν παραχωρηθεί…

Φυσικά η αντίδραση από πλευράς Χρήστου Βολικάκη ήταν έντονη, με τον Βολιώτη παγκόσμιο πρωταθλητή να συνοδεύει τη δημοσιοποίηση της επιστολής και με το σχετικό σχόλιό του, θεωρώντας ότι στοχοποιείται για μία ακόμη φορά από τη διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Σε διαδικτυακή ανάρτηση λοιπόν ο Χρήστος Βολικάκης αναφέρει: «Κύριοι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας ειλικρινά δεν έχω λόγια. Η συμπεριφορά σας και οι προθέσεις σας πλέον είναι ξεκάθαρες. Εάν το πρόβλημα σας είμαστε εμείς και θέλετε να μας κάνετε να σταματήσουμε την ενεργό δράση τι να πω… Τουλάχιστον περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση, γιατί πιστεύω πως κάτι έχουμε προσφέρει και εμείς σε αυτό το άθλημα και έχουμε κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες σε αντίθεση με εσάς κύριοι, που το μόνο που κάνετε είναι κατάχρηση εξουσίας. Απλά λυπάμαι πολύ. Συνεχίστε τον πόλεμό σας. Ο Θεός είναι μεγάλος και βλέπει, ρόδα είναι και γυρίζει…».

Όπως μπορεί να εκτιμήσει κάνεις τα έξοδα για τα αδέρφια Βολικάκη είναι αρκετά, από τη στιγμή που καλούνται να προπονηθούν συχνά-πυκνά στην Αθήνα. Οπότε και η λύση των ξενώνων ήταν σχετικά καλή, προκειμένου αυτά τα έξοδα να μειώνονται τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τη διαμονή…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.