Ελευθερόπουλος: «Θα έπρεπε να είναι εκτός αποστολής ο Μιράντα»

Ξεκάθαρος για το θέμα του διεθνούς παίκτη ο προπονητής της Νίκης

Ξεκάθαρος ήταν σχετικά με το θέμα Μιράντα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την ΑΕΛ, τονίζοντας ότι δεν θα έπρεπε να είναι στην αποστολή στο σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΛ, για να υπάρχει κράτος δικαίου στ’ αποδυτήρια, καθώς δεν έκανε προπονήσεις όλη τη βδομάδα, αλλά τελικά επειδή το παιχνίδι ήταν σημαντικό τον πήρε στην αποστολή και χρειάστηκε να μπει και στο τέλος του αγώνα.

Ο τεχνικός της Νίκης επιβεβαίωσε ουσιαστικά  ότι είχε την πρόθεση να τον κόψει από την 20αδα, αλλά τελικά αυτό άλλαξε την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά η δήλωση του 47χρονου προπονητή: «Είναι πολύ συγκεχυμένο το τι έλεγε όλη τη βδομάδα για το τι έχει ο Mιράντα. Σε άλλους έλεγε ότι έχει στομαχικές διαταραχές, σε άλλους ότι πονάει το πόδι του.

Η πραγματικότητα είναι ότι δεν ήρθε στις προπονήσεις. Εγώ για να είμαι ειλικρινής, αν δεν ήταν τόσο σημαντικό για τον κόσμο το παιχνίδι, που το καταλαβαίνω, με βάση το πώς λειτουργώ δεν θα έπρεπε να είναι στην αποστολή, για να υπάρχει κράτος δικαίου στ’ αποδυτήρια.

Δεν ενημέρωσε ξεκάθαρα για το αν τον είδε ο γιατρός ή οτιδήποτε. Η ομάδα είναι πάνω απ’ όλα και χρειάστηκε να μπει για 10-15 λεπτά. Δεν είχε κάνει καθόλου προπονήσεις όλη τη βδομάδα και δεν θα έπρεπε να γίνει ούτε αυτό».

Να σημειωθεί βεβαίως ότι ο Ναά ήταν εκτός αποστολής, αφού έχει πέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα μην ακολουθώντας την αποστολή με τον ΠΑΟΚ Β’.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.