Ελλείψεις μετρά ο Ολυμπιακός Βόλου ενόψει Ικάρων

H εβδομάδα που διανύουμε και ολοκληρώνεται μοιάζει να είναι αρκετά δύσκολη για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς σε καθημερινή βάση ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Γιώργος Βλιώρας μετράει απουσίες και μάλιστα σημαντικές από τις προπονήσεις.

Ενώ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν χθες και ένα προπονητικό διπλό με αντίπαλο τον ΓΣ Αλμυρού έχουν αρκετές ελλείψεις λόγω τραυματισμών, με αποτέλεσμα η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τους Ικάρους Τρικάλων να πραγματοποιείται μετ’ εμποδίων. Συγκεκριμένα, τραυματισμούς αντιμετωπίζουν οι Σπανόπουλος και Χροναίος (διάστρεμμα και τράβηγμα αντίστοιχα), αλλά και ο Μπόγδανος, που χτύπησε στο πόδι στο τελευταίο παιχνίδι με την Αριδαία και χρειάστηκε να σφίξει τα δόντια για να μπορέσει να ολοκληρώσει την αναμέτρηση, και αναμένεται να επιστρέψει αύριο στις προπονήσεις σε πλήρεις ρυθμούς. Στις απουσίες εξάλλου υπολογίζεται και αυτή του Καραμήτσου που χάνει την χρονιά μετά τον τραυματισμό του στο χέρι σε εξωαγωνιστική δραστηριότητα.

Όλα αυτά τα προβλήματα καθιστούν ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα στα Τρίκαλα, με τους Ικάρους να θέλουν και αυτοί τη νίκη για να παραμείνουν κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογικής κατάταξης. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά και τη διεξαγωγή της 16ης αγωνιστικής το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας διακόπτεται, με τη 17η ημέρα να έχει οριστεί για τις 23 Φεβρουαρίου, όταν και ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποδεχθεί τη Μελίκη. Μέχρι τότε, οι «ερυθρόλευκοι» ελπίζουν να έχουν συνέλθει αρκετά προκειμένου να είναι σε θέση να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό, στη μάχη που δίνουν για παραμονή στην κατηγορία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.