Ελπίζει και πιστεύει στις δυνάμεις του ο Διαγόρας

Κακά τα ψέματα, η κατάσταση για τον Διαγόρα Στεφανοβικείου δεν είναι καλή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, μιας και τα αποτελέσματα που έχει πάρει η ομάδα μέχρι τώρα δεν ήταν αυτά που θα ήθελε για να πατάει γερά στα πόδια της και να έχει αυξημένες ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. Από την άλλη όμως τα μέλη του Διαγόρα συνεχίζουν να ελπίζουν και να πιστεύουν στις δυνάμεις τους, τονίζοντας ότι τίποτε ακόμη δεν έχει τελειώσει.

Έτσι, οι παίκτες του Στέλιου Αρσένου προετοιμάζονται για το παιχνίδι με τον ουραγό στη βαθμολογική κατάταξη του 3ου ομίλου, ΑΟ Ποταμιάς, και έχουν τον τίτλο του φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, θέλοντας βέβαια να τον επιβεβαιώσουν και εντός αγωνιστικού χώρου. «Αν θέλουμε να ελπίζουμε μέχρι τέλους, από εδώ και πέρα θα πρέπει να μην αφήσουμε πουθενά και απέναντι σε καμία ομάδα ούτε έναν βαθμό» τόνισε σε δηλώσεις του στο «Magnesiasports» ο προπονητής του Διαγόρα Στεφανοβικείου, Στέλιος Αρσένος.

Σπαθής, Λάιος, Γιαουπλάρι, Καλύβας λόγω καρτών και τραυματισμών δεν θα συμμετέχουν στο παιχνίδι της Κυριακής, με την ομάδα τουλάχιστον να έχει συνέλθει κάπως από το κύμα ιώσεων που τη… χτύπησε το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Αυτά τα συνεχόμενα προβλήματα, διαφορετικής φύσης του καθένα είναι εξάλλου που κάνουν τους ανθρώπους της ομάδας να απορούν με την κακοδαιμονία τους, αφού μετά την περίοδο των εορτών και κάθε εβδομάδα όλο και κάτι παρουσιάζεται ως εμπόδιο και δεν επιτρέπει την ομαλή διεξαγωγή της προετοιμασίας πριν από κάθε αγωνιστική ημέρα.

«Είναι και θέμα τύχης κάποια πράγματα, και σίγουρα μέχρι τώρα αυτή δεν ήταν με το μέρος μας» σημειώνει ο Στέλιος Αρσένος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.