Ελπίζει στο καλύτερο ο Διαγόρας Στεφανοβικείου

Έμαθε τη σειρά των αντιπάλων του στα μπαράζ της Γ’ Εθνικής

«Μεθυσμένοι» από την επιτυχία της κατάκτησης της πρώτης θέσης στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής παραμένουν παίκτες, προπονητικό επιτελείο και διοίκηση του Διαγόρα Στεφανοβικείου, ωστόσο έχουν κι άλλες υποχρεώσεις μπροστά τους. Τα μπαράζ ανόδου έρχονται στο προσκήνιο, και τα μέλη του Διαγόρα έμαθαν τη σειρά με την οποία θ’ αντιμετωπίσουν τους αντιπάλους τους.

Τα μπαζάζ για τον Βόρειο Όμιλο θα αρχίσουν κατά πάσα πιθανότητα στις 13 Ιουνίου, ωστόσο το δεδομένο είναι ότι ο Διαγόρας Στεφανοβικείου ξεκινά με… ρεπό. Έτσι θα μπει στο γήπεδο μία εβδομάδα μετά τους αντιπάλους του, και θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ορφέα Ξάνθης. Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι έρχεται την τρίτη αγωνιστική με αντίπαλο τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, και ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αχέροντα Καναλακίου.

Το φινάλε θα δοθεί στο γήπεδο του Στεφανοβικείου, με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

1η αγωνιστική

Αχέρων Καναλακίου-Ποσειδών Μηχανιώνας

Αναγέννηση Καρδίτσας-Ορφέας Ξάνθης

Ρεπό: Διαγόρας Στεφανοβικείου

2η αγωνιστική

Ποσειδών Μηχανιώνας-Αναγέννηση Καρδίτσας

Ορφέας Ξάνθης-Διαγόρας Στεφανοβικείου

Ρεπό: Αχέρων Καναλακίου

3η αγωνιστική

Αναγέννηση Καρδίτσας-Αχέρων Καναλακίου

Διαγόρας Στεφανοβικείου-Ποσειδών Μηχανιώνας

Ρεπό: Ορφέας Ξάνθης

4η αγωνιστική

Αχέρων Καναλακίου-Διαγόρας Στεφανοβικείου

Ποσειδών Μηχανιώνας-Ορφέας Ξάνθης

Ρεπό: Αναγέννηση Καρδίτσας

5η αγωνιστική

Ορφέας Ξάνθης-Αχέρων Καναλακίου

Διαγόρας Στεφανοβικείου-Αναγέννηση Καρδίτσας

Ρεπό: Ποσειδών Μηχανιώνας

Τι μπορεί να πετύχει ο Διαγόρας Στεφανοβικείου; Ο προπονητής της ομάδας, Στέλιος Αρσένος ήταν ξεκάθαρος σε συνομιλία του με το «Μagnesiasports» ότι όλα μπορούν να γίνουν, επισημαίνοντας ότι ο 4ος όμιλος στον οποίο συμμετείχε ο Διαγόρας ήταν πιο δύσκολος σε σχέση με τους υπόλοιπους από τους οποίους προέρχονται οι αντίπαλοί του.

Οι αριθμοί σε άμυνα και επίθεση μπορεί να μην είναι οι καλύτεροι δυνατοί για την ομάδα του Στεφανοβικείου σε σύγκριση με αυτούς των υπόλοιπων συνόλων, αλλά αυτή είναι η μισή αλήθεια, εφόσον οι άλλες ομάδες είχαν ευκολότερους αντιπάλους ν’ αντιμετωπίσουν κατά τη διάρκεια της κανονικής αγωνιστικής περιόδου.