Έμειναν στην ισοπαλία Αναγέννηση και Νίκη Βόλου

0-0 το παιχνίδι στην Καρδίτσα

Ούτε η Νίκη αλλά ούτε η και η Αναγέννηση Καρδίτσας κατάφεραν να σκοράρουν στο μεταξύ τους παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Super League 2, μένοντας στο τελικό 0-0 που τους μοίρασε τους βαθμούς.

Με την κατοχή της μπάλας να είναι μοιρασμένη, η Νίκη Βόλου φάνηκε ν’ αναζητά το γκολ από την αρχή, που θα της έδινε σημαντικό πλεονέκτημα, αλλά από την άλλη και η Αναγέννηση Καρδίτσας ήταν αρκετά δραστήρια. Έτσι, ένα σουτ από πλευράς Νίκης καταγράφεται στο 17’, κθώς μετά από κλέψιμο ο Μιράντα ήταν αυτός που το επιχείρησε στο 17’’ αλλά ο Γκέκας δεν δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει την μπάλα.

Ενώ η Αναγέννηση Καρδίτσας πίεζε, στο 32’ ο Κουσκουνάς έκανε τη σέντρα αλλά ο Βασιλείου δεν ήταν στο κατάλληλο σημείο, με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει την μπάλα. Όμως στο 40’, αυτός ήταν που σούταρε, με τον Γκέκα να παρεμβαίνει οριακά και με τα δάχτυλα να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του και στη συνέχεια σε κόρνερ.

Αρκετά κόρνερ αλλά γκολ…

Στο δεύτερο μέρος τα… κόρνερ είχαν την τιμητική τους, με οκτώ για τη Νίκη Βόλου και πέντε για την Αναγέννηση Καρδίτσας. Από καμία πλευρά πάντως δεν προέκυψε κάτι καλό στο παιχνίδι.

Στο 54’ η Νίκη είχε μία φάση με τον Αθανασίου να βγάζει τη σέντρα και τον Βλαχομήτρο να κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα βρήκε σε σώμα παίκτη και κατέληξε σε κόρνερ. Παράλληλα, στο 64’ ο Μιράντα είδε την μπάλα μετά από δικό του σουτ να κοντράρει και να δίνει κόρνερ στην ομάδα του, χωρίς κάτι παραπάνω

Από κόρνερ, στο 68’ ο Πλέγας έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. από την άλλη στο 88’ ήρθε ένα σουτ για την Αναγέννηση Καρδίτσας από τον Πολίτη, με τον Μπάγιτς να μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα την μπάλα. Ούτε στις καθυστερήσεις προέκυψε κάτι παραπάνω, με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Γκέκας, Γκόλιας, Κoτσώνης, Καρανίκας, Σταμόπουλος, Γκίνη (69’ Μπενγκόα), Δημούτσος (75’ Μανιός), Λαγός (86’ Καρρίκι), Πλέγας, Κουτσιανικούλης (69’ Πολίτης), Αθανασιάδης (75’ Γεγέ)

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Αθανασίου, Κυριακίδης, Ανδρέου, Αλιατίδης, Παναγιωτίδης (46’Βλαχομήτρος), Τσουκαλάς, Βασιλείου (65’ Μέτσε), Κάσσος, Μιράντα (83’ Μιράντα), Κουσκουνάς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.