Εμφατικό 0-3 επί των Μετεώρων για τον Γ.Σ. Αλμυρού στο ντεμπούτο Βελιτζέλου

Ο Γ.Σ. Αλμυρού, όπως παρατάχτηκε στην Καλαμπάκα

Ένα σπουδαίο διπλό στο ντεμπούτο Βελιτζέλου στον πάγκο του σημείωσε ο Γ.Σ. Αλμυρού, που παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος και υπέταξε με το εμφατικό 0-3 τα Μετέωρα στην Καλαμπάκα, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα. Σίγουρα μεγάλο ρόλο στην έκβαση του αγώνα έπαιξε και τα γρήγορο γκολ μόλις στο πέμπτο λεπτό , ενώ τα δύο τελευταία μπήκαν μετά το 80’. Ο Γ.Σ. Αλμυρού δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα αμυντικά, έχοντας σχεδόν άψογη ανασταλτική λειτουργία, ενώ τακτικά επένδυσε στις αδυναμίες του αντιπάλου στον άξονα ανάμεσα στα δύο χαφ και τα στόπερ των Μετεώρων με την τοποθέτηση δύο φορ, όπως σημειώσαμε, αλλά και στις στημένες φάσεις, από τις οποίες προήλθαν και τα τρία γκολ των νικητών.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με 4-4-2, με τον Σταυράκη στα γκολπόστ και τους Καρρά, Παπακώστα, Ναουμίδη και Μπαρούτα στην άμυνα με φορά από τα δεξιά στ’ αριστερά. Κεντρικοί χαφ ήταν ο Αλεξανδρής και ο Βέργος, στα πλάγια αγωνίστηκαν οι Κοντοβάς και Γκίκας, ενώ το επιθετικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Τζοβάρας και Αναστασίου.

Στο 5’ εκτελέστηκε από τα δεξιά φάουλ του Καρρά, ο Αναστασίου έκανε την κεφαλιά πάσα στον Γκίκα, ο οποίος με προβολή έκανε το 0-1 μέσα από τη μικρή περιοχή.

Στο 82’ μετά από κόρνερ του Τσελεπή από τ’ αριστερά και μετά από παρεμβολή του γκολκήπερ Ζαρόπουλου, ο Παπακώστας με κοντινό σουτ έκανε το 0-2 στο 82’, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Τσελεπής ήταν πάλι ο δημιουργός με κόρνερ εκ νέου από την αριστερή πλευρά, το οποίο αξιοποίησε ο Αναστασίου και με κεφαλιά σημείωσε το 0-3.

Να τονιστεί ότι δε δόθηκε πέναλτι υπέρ του Κοντοβά στο εικοσάλεπτο και θα μπορούσε να είχε γίνει από νωρίς το σκορ 0-2. Επίσης, να τονιστεί ότι ο Αλμυρός έκανε πολλά κλεψίματα στον χώρο του κέντρου και θα μπορούσε με μία σωστή πάσα στην κόντρα επίθεση να τελειώσει το ματς πιο μπροστά.

Η μεγαλύτερη και ουσιαστικά η μοναδική απειλή για την εστία του Γυμναστικού ήταν στο 78’, όταν ο Μαρούδας από φάουλ του Ζήση πλάσαρε για να αποκρούσει εξ επαφής ο τερματοφύλακας Σταυράκης.

Να σημειωθεί ότι για τον Αλμυρό απουσίαζε ο τιμωρημένος Στουρνάρας και για τα Μετέωρα οι τιμωρημένοι Σκόνδρας, Παπαευθυμίου και Ιωαννίδης, αλλά και ο Λίτσιος που ήταν τραυματίας.

Πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη πιστού φιλάθλου των Μετεώρων Αιμίλιου Νταμπαλή, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

ΜΕΤΕΩΡΑ: Ζαρόπουλος, Μανώλης, Ζήσης, Φορτούνης, Γεωργάκης, Πολυζόπουλος, Ανδρεόπουλος (73’ Αυγέρος), Ουζούνογλου (78’ Γρηγορίου), Μαρούδας, Κιάκος, Ιωάννου

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Παπακώστας, Ναουμίδης (87’ Καλαμίδας), Βέργος, Αλεξανδρής, Γκίκα (65’ Τσελεπής), Κοντοβάς (76’ Ματθαίου), Τζοβάρας (90’ Λουκάς), Αναστασίου

πηγή φωτό: kalabakacity.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.