Εμφατικό 1-4 του ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό επί του ΝΠΣ Βόλος!

Από το 30' με 10 παίκτες οι γηπεδούχοι

Με τη νίκη στις αποσκευές του επιστρέφει στην Κρήτη ο ΟΦΗ, καθώς επικράτησε 4-1 σε βάρος του ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό, χάρη στα τέρματα των Ντε Γκούζμαν, Σαρδινέρο, Νέιρα και Στάρτζεον, ενώ οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν από το 30’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σάντσες.

Στο 17ο λεπτό ο Δουβίκας είχε μία καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, αφού έκανε το γυριστό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τη συμβολή των δοκών του Σωτηρίου,  ενώ ο ΟΦΗ απάντησε με τον Ντε Γκούζμαν, ωστόσο ο παίκτης του ΟΦΗ δεν μπόρεσε να βρει στόχο.

Στο 30’ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν, αφού ο Σαρδινέρο δέχθηκε την κάθετη μπαλιά και έφευγε τετ α τετ, με τον Σάντσες να τον ανατρέπει και να δέχεται την κόκκινη κάρτα. Ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε πλήρως το αριθμητικό πλεονέκτημα, και στο 39’ έγινε η σέντρα από τα αριστερά και ο Ντε Γκούζμαν ήρθε στο δεύτερο δοκάρι για να κάνει την προβολή για το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 67’ ο Σαρδινέρο με κεφαλιά παραβίασε την εστία του Γκαραβέλη, ωστόσο είχε προηγηθεί οφσάιντ του Γρίβα στην αρχή της φάσης, και εξετάζοντας το VAR ο διαιτητής Καραντώνης ακύρωσε το τέρμα. Στο 79’ όμως ο ίδιος παίκτης κατάφερε να κάνει το 0-2, αφού βρέθηκε μόνος του στην περιοχή μετά από ασίστ του Νέιρα και τελείωσε τη φάση. Ο ΝΠΣ μείωσε στο 84 σε 1-2, με τον Δημόπουλο να σκοράρει με κεφαλιά, ωστόσο στο 87’ ο Σαρδινέρο κέρδισε το πέναλτι από τον Κολόμπο και ο Νέιρα εκτέλεσε εύστοχα για το 1-3.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΟΦΗ βγήκε στην αντεπίθεση και ο Νέιρα πέρασε στον Στάρτζεον για να διαμορφώσει το τελικό 1-4!

NΠΣ Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Γκουαροτσένα, Κολόμπο, Σάντσες, Φερράρι, Κιάκος (79’ Νίνης), Μπαριέντος, Περέα (79’ Μπαρτόλο), Μαρτίνες (33΄Δημόπουλος), Ουάρντα, Δουβίκας  (90’ Γέντρισεκ).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Ουές Αμπντούλ, Ντος Σάντος, Νέιρα (93’ Μπαλογιάννης), Διαμαντής, Γιαννούλης, Σαρδινέρο, Γρίβας (89’ Σακόρ), Μελάντο, Ντε Γκουζμάν (93’ Γιάννου), Κοροβέσης (46’ Λυμπεράκης).

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.