Ένα ακόμη «διπλό» για την παραμονή και μαθηματικά θέλει ο ΓΣ Αλμυρού

Πηγή φώτο: athleticlarissa.gr

Μία σπουδαία νίκη πήρε το περασμένο Σάββατο για την 22η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής ο ΓΣ Αλμυρού, με 0-2 μέσα στη Λάρισα επί του τοπικού Ηρακλή, οπότε η επίτευξη του στόχου της παραμονής πλησίασε στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.

Ωστόσο σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Αλέξανδρο Κούρτογλου, μαθηματικά ακόμη αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί, οπότε ο ΓΣ Αλμυρού χρειάζεται τρεις ακόμη βαθμούς προκειμένου να αρχίσει να κάνει σχέδια για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και πάλι στην ίδια κατηγορία. Αυτό σημαίνει ότι την ερχόμενη Κυριακή και για την 23η αγωνιστική, ο ΓΣ Αλμυρού θα αναζητήσει τη νίκη στην έδρα των Μετεώρων.

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή Λάρισας, ο Αλέξανδρος Κούρτογλου σημείωσε, μιλώντας στο«Magnesiasports»: Ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι που κάναμε και η πιο σημαντική νίκη για εμάς. Μαθηματικά βέβαια δεν έχουμε σωθεί. Θέλουμε μια νίκη ακόμη. Είμαστε με ένα πλεονέκτημα 10 βαθμών και απομένουν 4 αγωνιστικές, οπότε την Κυριακή μπορούμε να κλείσουμε το θέμα της παραμονής».

Για το παιχνίδι με τα Μετέωρα αναφέρει: Για άλλη μια φορά παίζουμε με μία ομάδα που ίσως να παίζει το τελευταίο της χαρτί όσον αφορά την κατηγορία. Προσπαθεί να παραμείνει ζωντανή κι αυτό το έδειξε και την προηγούμενη αγωνιστική μέσα στον Πιερικό.

Εμείς έχουμε πολύ καλή ψυχολογία. Δεν έχουμε κάρτες ή τραυματισμούς, οπότε είμαστε πλήρεις. Αλλά έχουμε πολύ πονηρό παιχνίδι μπροστά μας με παγίδες και εμείς θέλουμε να κρατήσουμε τη θετική εικόνα που έχουμε και να διεκδικήσουμε τη νίκη που θα σημάνει την εξασφάλιση της παραμονής οριστικά».

Φοβού τον κορονοϊό!

Αγωνιστικά προβλήματα δεν καταγράφονται λοιπόν ενόψει Μετεώρων για τον ΓΣ Αλμυρού, με εξαίρεση τον νεαρό τερματοφύλακα Χαρχαλάκη που παραμένει κλινήρης τις τελευταίες ημέρες καθώς ταλαιπωρείται από βρογχίτιδα.

Βέβαια η τάση των ημερών δεν είναι άλλη από τον κορονοϊό,  αλλά μέχρι να κρίνει γιατρός ότι ο Χαρχαλάκης δεν ταλαιπωρείται από αυτόν, μέλη του ΓΣ Αλμυρού σκέφτηκαν κατευθείαν τον κορονοϊό, και λίγο έλειψε να πανικοβληθούν χωρίς λόγο! Ο Χαρχαλάκης αναμένεται να επιστρέψει κανονικά τις επόμενες ημέρες στη δράση…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.