Ενδιαφέρον για επιστροφή Μαυρογιάννη στη Νίκη Βόλου

Έχοντας κρατήσει παίκτες που μπορούν να προσφέρουν και τη νέα χρονιά πολλά και έχοντας από την άλλη πραγματοποιήσει μεταγραφές ουσίας, η Νίκη Βόλου κινείται συστηματικά για τον σχηματισμό του ρόστερ ενόψει της επιστροφής στη Β’ Εθνική, θέλοντας να βασιστεί στα δικά της παιδιά. Σίγουρα, δικό της παιδί είναι και ο Γιώργος Μαυρογιάννης.

Ο Βολιώτης γκαρντ εδώ και χρόνια αγωνίζεται σε ομάδες εκτός Βόλου, είτε στη Βέροια με τον Φίλιππο, είτε στην Κρήτη με τον ΟΦΗ, ή στους Μαχητές Δόξας Πεύκων, για να ακολουθήσει ο ΑΣ Καρδίτσας και εσχάτως η ομάδα των Ιωαννίνων. Ίσως να ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τον Μαυρογιάννη να επιστρέψει στη Νίκη Βόλου, όπου και ανδρώθηκε μπασκετικά, έχοντας μάλιστα και την πρώτη του συμμετοχή τόσο σε ανδρική ομάδα όσο και σε εθνική κατηγορία με τους «κυανόλευκους». Όλα αυτά βέβαια έγιναν υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Μαύρου, που ξέρει πολύ καλά τον παίκτη…

Αν και η Διοικούσα Επιτροπή τηρεί σιγήν ιχθύος, πληροφορίες αναφέρουν ότι η επαναπροσέγγιση έχει ήδη γίνει ανάμεσα στον παίκτη που έχει υπάρξει διεθνής με τις ομάδες Παίδων και Εφήβων, και τα μέλη της διοίκησης που θέλουν να προσθέσουν ουσία και ποιότητα στις θέσεις των γκαρντ. Η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, μιας και ο παίκτης κοιτά τις επιλογές που έχει και στην Α2 κατηγορία,  αλλά σίγουρα όχι ακατόρθωτη για τη Νίκη Βόλου, αφού άλλωστε έχει να κάνει με έναν αθλητή που προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας. Οπότε οι εξελίξεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.