Ενημέρωση Ρήγα Φεραίου για το ματς με Ολυμπιακό Βόλου-Δεν θα γίνει τηλεοπτική μετάδοση

Η διοίκηση του συλλόγου στέλνει και το μήνυμα ότι ο αθλητισμός ενώνει
Ο Α.Σ. Ρήγας Φεραίος με ανακοίνωσή του ενημερώνει τους φιλάθλους για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου και την είσοδο στο στάδιο του Βελεστίνου, ενώ κάνει γνωστό ότι το παιχνίδι δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά. Παράλληλα η διοίκηση του συλλόγου στέλνει και το μήνυμα ότι ο αθλητισμός ενώνει.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Αγαπητοί φίλαθλοι,
Την Κυριακή 3 Μαρτίου η ομάδα μας αντιμετωπίζει την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου στο Στάδιο Βελεστίνου. Εξαιτίας του μεγάλου ενδιαφέροντος και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων που θα έρθουν στο γήπεδο η διοίκηση της ομάδας ενημερώνει το φίλαθλο κοινό:
Θα διατίθενται εισιτήρια στα εκδοτήρια του Σταδίου τα οποία θα είναι ανοιχτά από τις 14:00. Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται μόνο με την προσκόμιση του εισιτηρίου.
Παρακαλούνται οι κάτοχοι διαρκείας να έχουν μαζί τις κάρτες τους. Η είσοδος για τις γυναίκες και για άτομα κάτω των 18 είναι ελεύθερη. Ο αγώνας δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.
Περιμένουμε τον φίλαθλο κόσμο του Δήμου Ρήγα Φεραίου και της Μαγνησίας να έρθει να απολαύσει έναν υπέροχο αγώνα μέσα σε αθλητικά πλαίσια.
Ο αθλητισμός μας ενώνει.
Πάμε Ρηγάρα μου, η ιστορία πάντα σε δικαιώνει!”
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.