Ενημερώθηκαν Νίκη και Ολυμπιακός ότι κλείνει από σήμερα το Πανθεσσαλικό

Το Πανθεσσαλικό κλείνει από σήμερα Τρίτη για εργασίες επανασποράς και στα δύο γήπεδα, και το κεντρικό και το βοηθητικό. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της εταιρίας που έχει την ευθύνη για τη συντήρηση των αγωνιστικών χώρων, οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 Οκτωβρίου και θα χρειαστεί να μείνει ο χλοοτάπητας απάτητος για περίπου δύο βδομάδες στη συνέχεια, οπότε το μεγάλο βολιώτικο ντέρμπι Νίκη-Ολυμπιακός θα γίνει κανονικά στο Πανθεσσαλικό στις 4 Νοεμβρίου, όπως ζητούσε επιτακτικά η Νίκη, έχοντας κάνει και τις ανάλογες ενέργειες με την αποστολή επιστολής τις τελευταίες μέρες.

Οι κυανόλευκοι όλα δείχνουν ότι θα δώσουν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου στο Π. Μαγουλάς την Κυριακή 21 Οκτωβρίου και θα είναι το μοναδικό εντός έδρας που δε θα αγωνιστούν στο Πανθεσσαλικό.

Από την άλλη στον Ολυμπιακό Βόλου ξεκίνησαν αμέσως το …τρέξιμο για την εξεύρεση έδρας για το παιχνίδι με τον Πιερικό την προσεχή Κυριακή, που οι ερυθρόλευκοι είναι ξανά γηπεδούχοι. Φυσικά, η πρώτη λύση είναι το στάδιο του Αλμυρού, που έχει δηλωθεί ως δεύτερη έδρα, αλλά παίζει την Κυριακή εκεί ο Γ.Σ. Αλμυρού, οπότε μία σκέψη είναι να προταθεί να παίξει εκεί το Σάββατο ο Ολυμπιακός Βόλου.

Φυσικά, πρόβλημα δημιουργείται και με τις προπονήσεις πλέον των δύο μεγάλων ομάδων του Βόλου έως το τέλος περίπου του τρέχοντoς μήνα.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.