Ενισχύεται και ετοιμάζεται ο Ολυμπιακός Βόλου

Σε πλήρη ετοιμότητα θέλουν να είναι τα στελέχη του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς ακόμη και αύριο Παρασκευή μπορούν να έρθουν εξελίξεις στο προσκήνιο για την επιστροφή στις προπονήσεις και για την έναρξη του πρωταθλήματος, με τους στόχους να παραμένουν υψηλοί.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, η άφιξη του Χερμάν Αντρές Ερέρα αναμένεται άμεσα, με τον παίκτη να πετάει από την Αργεντινή για τον Βόλο και με την άφιξή του θα έχει την πρώτη επαφή με τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο δια ζώσης, για να ανακοινωθεί στη συνέχεια και να περιμένει την έναρξη των προπονήσεων αλλά και αυτή της αγωνιστικής δράσης στο πρωτάθλημα της Football League.

Σχετικά με τους δανεικούς, μέσα στις επόμενες ημέρες, αν όχι σήμερα θα υπάρξουν οι τελικές επαφές της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου με την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΛ και θα ξεκαθαρίσει αν και ποιοι θα κάνουν το δρομολόγιο Λάρισα-Βόλος μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Λουφάκης κατά πρώτο λόγο, Δάκτυλας και Κουτσιανούλης είναι τα τρία ονόματα για τους οποίους υπάρχει καλή άποψη στην πλευρά του Ολυμπιακού Βόλου για τις αγωνιστικές τους δυνατότητες, αλλά απομένει και το τελικό «ok» μετά τις συζητήσεις με την πλευρά της λαρισαϊκής ομάδας για να κλείσει αισίως το θέμα.

Σε αναμονή και οι παίκτες

Από εκεί και πέρα οι παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας συνεχίζουν τις ατομικές προπονήσεις, βάσει και του προγράμματος που λαμβάνουν σε τακτική βάση από το προπονητικό επιτελείο και περιμένουν κι αυτοί την έγκριση για επιστροφή στις προπονήσεις, περισσότερο δε για την ολική επαναφορά και την αγωνιστική τους δραστηριοποίηση.

Είναι κατανοητό βέβαια, ότι με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις από τους αρμόδιους. Είναι δεδομένη πάντως και η δυσφορία που προκαλεί ο διαχωρισμός των επαγγελματικών κατηγοριών του ποδοσφαίρου από τους ειδικούς, τη στιγμή που η Super League είναι σε πλήρη εξέλιξη, η Super League 2 ξεκινά, ενώ στη Football League δεν πραγματοποιούνται καν προπονήσεις.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.