Ένταση, εννιά γκολ, “ψιλές” και …Αστυνομία στο Μυρμιδόνες-Αγία Παρασκευή (φωτογραφίες)

Το παιχνίδι διεκόπη στο 87' λόγω επεισοδίων

Διεκόπη στο 87’ το παιχνίδι των Μυρμιδόνων με την Αγία Παρασκευή και ολοκληρώθηκε σε εκείνο το σημείο, μετά από σοβαρά επεισόδια που διαδραματίστηκαν λίγες στιγμές μετά την επίτευξη του 4-5 για τους φιλοξενούμενους με αυτογκόλ του Παλάσκα σε γέμισμα του Γκουγκούλη. Ο πρώτος βοηθός κ. Παπαγεωργίου σήκωσε το σημαιάκι υποδεικνύοντας οφ σάιντ παίκτη της Αγίας Παρασκευής, με την απόφαση να σηκώνει «θύελλα» διαμαρτυριών από τον πάγκο των φιλοξενουμένων. Τελικά, με απόφαση του διαιτητή κ. Σαμαρά, το γκολ μέτρησε ως κανονικό, αφού θεώρησε ότι ο παίκτης της Αγίας Παρασκευής δεν επηρέαζε τη φάση, κάτι που θεώρησε ο βοηθός διότι βρισκόταν από τον τερματοφύλακα της ομάδας του Πλατάνου, Γκόγκο. Σύμφωνα με ανθρώπους των Μυρμιδόνων έγινε χειρονομία από τον προπονητή των φιλοξενούμενων προς παίκτες τους κι αυτοί αντέδρασαν, κινούμενοι προς το μέρος του, όπου έπεσαν μερικές …ψιλές. Είναι το δεύτερο περιστατικό επεισοδίων μέσα σε δύο ημέρες, αφού μόλις χθες είχαν γίνει παρόμοια επεισόδια στον Τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΘ στο Στάδιο Αλμυρού.
Ο διαιτητής έδωσε την εντολή στους βοηθούς του να αποσυρθούν στα αποδυτήρια, πράγμα που έγινε. Μετά από μερικά λεπτά της ώρας κατέφθασε στο γήπεδο του Πλατάνου ένα περιπολικό με δύο άνδρες του Α.Τ. Αλμυρού, μιας και πιθανότητα να είχε κληθεί από τους διαιτητές. Οι αστυνομικοί κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια των διαιτητών, οι οποίοι μέχρι να φθάσει το περιπολικό, ήταν κλειδωμένοι σε αυτά.

Όσα έγιναν εντός αγωνιστικού χώρου

Με πρωταγωνιστές τους Χριστοδουλόπουλο και Γκέκο, οι οποίοι πέτυχαν από τέσσερα τέρματα και τον Βαΐτση να ανοίγει στο δεκάλεπτο το σκορ, κύλησε το παιχνίδι στον Πλάτανο.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το ματς –κι ενώ απόμεναν τρία λεπτά για την λήξη- έληξε 4-5 υπέρ της Αγίας Παρασκευής. Ο Βαΐτσης με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου έκανε το 0-1 με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ ο Γκέκος με τον ίδιο τρόπο διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Οι Μυρμιδόνες αντέδρασαν και δύο τέρματα του Χριστοδουλόπουλου στο 25 και στο 33’, για να πάρει και πάλι το προβάδισμα η ομάδα του Στέλιου Μαλακασιώτη με τον Γκέκο με ωραίο σουτ-λόμπα έξω από την περιοχή, στο 42’, κάνοντας το 2-3, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου. Με την έναρξη της επανάληψης, στο πρώτο λεπτό, ο Τσέργας έβγαλε ωραία ασίστ με λόμπα στον Χριστοδουλόπουλο, πλασάροντας σε τετ-α-τετ τον Σταυρίδη για το 3-3. Στο 57’ και πάλι ο Γκέκος με το τρίτο προσωπικό του τέρμα έκανε το 3-4 με σουτ μέσα από την περιοχή, για να ισοφαρίσει στο 81′ ο Χριστοδουλόπουλος σε νέο τετ-α-τετ σε 4-4. Στο 87’ ο Γκουγκούλης έκανε το γέμισμα μέσα στην μικρή περιοχή των Μυρμιδόνων, με τον Παλάσκα να παίρνει την κεφαλιά μπροστά από τον Γκόγκο και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 4-5! Εκεί λοιπόν, άρχισε να ανεβαίνει κατακόρυφα η ένταση με τους ανθρώπους των δύο ομάδων να μπαίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να αρχίζουν τα επεισόδια, όπου έπεσαν και κάποιες γροθιές από παίκτες των Μυρμιδόνων προς τον προπονητή της Αγίας Παρασκευής, Στέλιο Μαλακασιώτη.

Παράγοντες της Αγίας Παρασκευής από την πλευρά τους τονίζουν ότι «Εμείς διαμαρτυρηθήκαμε για το αντιαθλητικό χτύπημα του παίκτη των Μυρμιδόνων, τρίτο κατά σειρά του ίδιου παίκτη κι ότι ο διαιτητής δεν του έδειξε την απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα. Δεν έχουμε πρόβλημα με την ομάδα των Μυρμιδόνων και τους παίκτες της».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.