Ένταση στο πλαίσιο μιας αναγκαίας συνεργασίας για τον Ολυμπιακό Βόλου…

Μετά τις ανακοινώσεις consortium και Ερασιτέχνη 

Οι ανακοινώσεις από consortium και Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου ήταν αρκετά αιχμηρές στη διάρκεια της περασμένης Τρίτης, και αν ξεκινά έτσι μία σχέση συνεργασίας (γιατί για κάτι τέτοιο πρόκειται) κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει το όλο θέμα, και πώς μπορούν οι δύο πλευρές να συνυπάρξουν. Ωστόσο αυτό καλούνται να κάνουν, όπως φάνηκε και από την τελευταία Γενική Συνέλευση.

«Ο καθένας κρίνεται στο τέλος» ήταν αυτό που έλεγαν πολλοί από όσους συμμετείχαν στην πρόσφατη γενική συνέλευση που με αυξημένη πλειοψηφία έδωσε τον έλεγχο του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Γιάννη Παπαδόπουλο και στους συνεργάτες του, και αυτό προφανώς θα γίνει μετά το τέλος του επόμενου πρωταθλήματος. Πάντως, είναι άξιο απορίας γιατί καταγράφεται τόση ένταση, από τη στιγμή που βάσει συμφωνητικού οι ρόλοι έχουν ξεκαθαριστεί. Είναι σαφές ότι η κοινοπραξία έχει αναλάβει το μάνατζεμεντ του ποδοσφαιρικού τμήματος για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και μόνο αυτό, και δεν έχει λόγο στη λειτουργία του συνόλου του Ερασιτέχνη. Βάσει του ίδιου συμφωνητικού, ο Ερασιτέχνης δεν έχει λόγο στη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, έστω και αν είναι τμήμα του και θα κληθεί να το εκπροσωπήσει στα αρμόδια όργανα και να παρέχει στήριξη όπου χρειαστεί, κάτι που μοιάζει παράδοξο αλλά είναι αποφασισμένο και συμφωνημένο. Οπότε το γιατί προκύπτει ένταση είναι ένα καλό ερώτημα, που καλούνται ν΄ απαντήσουν οι εμπλεκόμενοι, χωρίς πάθη, τσιτάτα, και άκαιρες θα μπορούσε να πει κανείς τοποθετήσεις.

Από εκεί και πέρα, ως μάνατζερ (δείχνει να προτιμά τον όρο) τα μέλη της κοινοπραξίας καλούνται να τρέξουν την ομάδα και να τη χτίσουν στο πλαίσιο που έχουν οριοθετήσει, για διεκδίκηση της επιστροφής στη Γ’ Εθνική. Προφανώς και τα ίδια τα μέλη της κοινοπραξίας έχουν κατανοήσει ότι η μεγάλη ιστορία και το όνομα του συλλόγου δεν αρκούν για να πάρει το εισιτήριο της ανόδου στη Γ’ Εθνική, οπότε πρέπει να σχηματιστεί ένα εξαιρετικό σύνολο για να πάρει αρχικά την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, διεκδικώντας την απέναντι σε ομάδες που φιλοδοξούν να κάνουν μία ανάλογη πορεία.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.