Εντατική προετοιμασία και μεταγραφές για τη Δήμητρα Ευξεινούπολης

Διπλές προπονήσεις και την τρέχουσα εβδομάδα αλλά και την επόμενη έχει το πρόγραμμα για τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, που παρά το θέρος προετοιμάζεται εντατικά για τη συμμετοχή της στη Γ’ Εθνική κατηγορία, με τον Μιχάλη Ανδρωνά να περιμένει σε καθημερινή βάση το καλύτερο από τους παίκτες που βρίσκονται στη διάθεσή του.

Οι εντατικές προπονήσεις γίνονται φυσικά με παλαιά αλλά και νέα πρόσωπα, με τη διοίκηση από εκεί και πέρα να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου η ομάδα να είναι ενισχυμένη σε όλες τις θέσεις και για όλες τις ανάγκες και συνθήκες. Όπως φαίνεται δύο τουλάχιστον ακόμη προσθήκες έχουν οριστικοποιηθεί, με ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή να ετοιμάζονται να ενταχθούν στο σύνολο της Ευξεινούπολης. Ο λόγος για τον επιθετικό Νίκο Παγώνη, που προέρχεται από την Ακρόπολη Σέσκλου, αλλά και τον συνονόματό του Νίκο Βούλγαρη από τους Μυρμιδόνες Πλατάνου, που βρίσκονται στα σχέδια του Μιχάλη Ανδρώνα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τα φιλικά προετοιμασίας

Από εκεί και πέρα, το τεχνικό επιτελείο της Δήμητρας Ευξεινούπολης έχει ήδη οριστικοποιήσει το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων, προκειμένου να δει τους παίκτες του σε αγωνιστικές συνθήκες αλλά και να σπάσει η ρουτίνα των συνεχόμενων προπονήσεων. Η αρχή γίνεται με αντίπαλο την Αγχίαλο στις 14 Αυγούστου, ενώ θα ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις με τον Πρωτεσίλαο Πτελεού στις 18 του μηνός και με τον Θησέα Αγριάς στις 22/08.  Η Δήμητρα θα αντιμετωπίσει στις 26 Αυγούστου τον Διαγόρα Στεφανοβικείου ενώ στις 29 του ίδιου μήνα  θα δοκιμαστεί απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία θ’ αγωνίζεται κι αυτή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τη νέα αγωνιστική περίοδο. Από εκεί και πέρα το διήμερο 5-6 Σεπτεμβρίου υπάρχουν οι υποχρεώσεις για το κύπελλο, ενώ η πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, αν τηρηθεί το πρόγραμμα που έχει ανακοινώσει η ΕΠΟ θα γίνει σε φιλικό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕ Καρίτσας.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.