Επαφές της Νίκης Βόλου με τους αρμόδιους φορείς για να γίνει η «πρώτη» με κόσμο

Ενώ ετοιμάζεται για τις επόμενες κινήσεις

Μετά το μπαράζ ανακοινώσεων σε ρυθμό.. πολυβόλου, η Νίκη Βόλου έδειξε τάσεις… ηρεμίας σήμερα, ωστόσο δεν θα πρέπει ν’ αμφιβάλλει κανείς ότι θα ακολουθήσουν και άλλες τις επόμενες ημέρες.

Η ΠΑΕ Νίκη έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής οκτώ ανανεώσεις συμφωνιών με παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα της την τελευταία αγωνιστική περίοδο,  αλλά και τέσσερις νέες προσθήκες, με αυτές των Αργεντίνων σίγουρα να ξεχωρίζουν. Όμως έπεται και συνέχεια, ώστε να κλείσει το ρόστερ και η δουλειά να ξεκινήσει σε εντατικούς ρυθμούς.

Βέβαια και η Νίκη περιμένει τις εξελίξεις όσον αφορά την κατηγορία, ώστε να μπορέσει να οριστικοποιήσει αναλόγως τα  πλάνα της. Η αισιοδοξία είναι δεδομένη για τη Super League 2, ώστόσο οι «κυανόλευκοι» θέλουν να έχουν και την επισημοποίηση της ανόδου και να αποφύγουν δυσάρεστα ενδεχόμενα που θα αλλάξουν σημαντικά σημεία του προγραμματισμού τους.

Από την άλλη, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και όλα τα στελέχη που θα έχουν πόστο για τη νέα χρονιά στην ΠΑΕ, με τον Ανδρέα Κικίλια να έχει ήδη πιάσει δουλειά από τη θέση του διευθυντή, ενώ οι επαφές πέρα από τα μεταγραφικά έχουν τις τελευταίες ημέρες και υγειονομικό ενδιαφέρον.

Όπως αναφέρουν στελέχη της ΠΑΕ, αντιλαμβάνονται την αδημονία του κόσμου να δώσει μαζικά το «παρών» στην πρώτη προπόνηση, ωστόσο η έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού και τα μέτρα που έχει λάβει η Πολιτεία προκαλούν προβληματισμό. Ήδη υπάρχει επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς για το όλο θέμα και για το πώς μπορεί (αν μπορεί…) να γίνει ανοιχτή η επίσημη πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. Πάντως, το θέμα είναι αρκετά ευαίσθητο και η ΠΑΕ Νίκη δεν θέλει να βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων σε καμία περίπτωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.