Έπαιξαν και πάλι για τον Άλεξ… (φωτογραφίες)

Στη μνήμη του αδικοχαμένου Σκοπελίτη φιλικό παιχνίδι μεταξύ φίλων, συμπαικτών και ποδοσφαιρικών αντιπάλων

Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από την κακιά στιγμή που κόστισε τη ζωή στον 21χρονο Αλέξανδρο Σκοπελίτη, και από τότε η οικογένειά του, συγγενείς και φίλοι, συμπαίκτες του και ποδοσφαιρικοί αντίπαλοι βρίσκονται μία φορά τον χρόνο σε ένα άτυπο ποδοσφαιρικό μνημόσυνο, αγωνιζόμενοι μεταξύ τους στη μνήμη του, όπως έκαναν και φέτος…

Η πανδημία είχε εμποδίσει τη διοργάνωση της αναμέτρησης τα προηγούμενα δύο χρόνια, αλλά σήμερα (Κυριακή 15/05) το παιχνίδι έγινε κανονικά. Εκεί ήταν όλοι με τις ιδιότητες που προαναφέρθηκαν, με τον Άλεξ και το ποδόσφαιρο να τους ενώνει…

Ρεπορτάζ: Χρυσόστομος Τρίμμης

Για τύποις ποδοσφαιρικό μνημόσυνο έκανε λόγο στη σύντομη ομιλία του ο Γρηγόρης Καρταπάνης, που ως πρόεδρος του Άρη Μελισσατίκων, ομάδα του Αλέξανδρου Σκοπελίτη είχε συνεργαστεί μαζί του. Σημείωσε ότι πρόκειται για μία εκδήλωση μνήμης και τιμής, με το ποδόσφαιρο να ενώνει και τους δραστηριοποιούμενους στο συγκεκριμένο άθλημα να δείχνουν ότι αυτό διαθέτει ευαισθησίες, ψυχή και αγάπη. Αναφέρθηκε εξάλλου και στον αδικοχαμένο Αλέξανδρο, επισημαίνοντας τον ισχυρό και καλό χαρακτήρα του.

Ο πατέρας του Αλέξανδρου, όπως και όλη η οικογένειά του ήταν εξάλλου εκεί, με τον ίδιο απλά να εύχεται στους παρευρισκόμενους να είναι γεροί και υγιείς.

Δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή εκδήλωση και τις βραβεύσεις που έγιναν στο πλαίσιο αυτής μέσω του φωτογραφικού φακού του «Μagnesiasports»:

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.