Επέστρεψε στη βάση του ο Ολυμπιακός Β. (photos)

Επέστρεψε σήμερα στη 1.30 το μεσημέρι στον Βόλο και το Πανθεσσαλικό στάδιο η αποστολή του Ολυμπιακού από το Ελατοχώρι, όπου οι παίκτες έκαναν την τελευταία τους προπόνηση το πρωί.

Το υπόλοιπο της Πέμπτης οι ερυθρόλευκοι θα ξεκουραστούν, όπως και την Παρασκευή, που τους δόθηκε ρεπό, και το Σάββατο θα αγωνιστούν στο πρώτο τους φιλικό παιχνίδι εντός έδρας με την Κ19 του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Στον Βόλο δεν ήρθαν ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης, ο τερματοφύλακας, Αστέριος Γιακουμής, και ο αριστερός μπακ, Νίκος Μπουτζίκος, που πήγαν στις οικογένειές τους στη Θεσσαλονίκη, και ο Σερτζίνιο, που πήγε στα Τρίκαλα. Επίσης, στον Βόλο ήδη βρίσκονται από την Τετάρτη ο νεαρός Ζάχος λόγω της ίωσης που είχε, και ο Καμπλιώνης, αφού έπρεπε να κάνει μία μαγνητική για έναν μικροτραυματισμό, όπως πιστεύεται, που είχε στο πόδι.

Στην προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου ήταν και ο γιος του Σωτήρη Πετσιμέρη, Στέλιος, αφού βοήθησε στο κομμάτι της ανάλυσης των στοιχείων βάσει του συστήματος Polar, που καταγράφει και ελέγχει την επιβάρυνση των αθλητών.

Δείτε φωτογραφίες από την επιστροφή των ερυθρολεύκων μέσα από τον φακό του magnesiasports, που ήταν το μοναδικό μέσο που έδωσε το παρών στο Πανθεσσαλικό.

Ο Γιώργος Πατσής
Νόνης και Λεάντρο Πίντο
Ο Ανδρέας Κικίλας καλωσορίζει Μαργαρίτη και Παπουτσογιαννόπουλο
… όπως και τον Φίλιππο Σκοπελίτη
Ο Ροντιόν Ζγκούρη
Ο γενικός αρχηγός, Γιάννης Θεοδωρίδης
Ο Σκοπελίτης με τον Καναβό
Ο Ντέιβιντ Ναζίμ

Οι παίκτες του Ολυμπιακού Β. τα λένε με τον τεχνικό διευθυντή, Θωμά Μακρή
Χρήστος Νόνης και Κλεβί Κόλα
Δεν παρέλειψαν να βγάλουν και την ομαδική φωτογραφία έξω από τα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού οι ερυθρόλευκοι

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.