Επιχείρηση «ηρεμία» στη Νίκη Βόλου

Μετά τον έναν μόλις βαθμό σε τρεις αγωνιστικές

Μόλις έναν βαθμό έχει κατακτήσει η Νίκη Βόλου στις τρεις πρώτες αγωνιστικές στη φετινή Super League 2, με την εικόνα της να μην είναι κακή απέναντι στην ΑΕΛ, αλλά να γνωρίζει και πάλι την ήττα, με τη διοίκηση ν’ αντιλαμβάνεται ότι το κλίμα πέριξ του «κυανόλευκου» συνόλου δεν είναι και τόσο καλό.

Μετά την ήττα από τον Μακεδονικό και την ισοπαλία με τη Βέροια, ήρθε και η ήττα από την ΑΕΛ με το 1-0 το Σάββατο 19/11 και τα σχόλια (ειδικά στα social media που δίνουν πλέον δυνατότητα δημόσιας έκφρασης σε όλον τον κόσμο) δίνουν και παίρνουν και δεν είναι και τα καλύτερα. Σ’ αυτό το σημείο λοιπόν η διοίκηση καλείται να κινηθεί και να προσπαθήσει να κρατήσει ανεπηρέαστη την ομάδα, ενόψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Μην πάει ο νους κανενός πάντως σε «δραματικές» αποφάσεις. Απλά η διοίκηση θα δώσει το στίγμα της, προσπαθώντας να μείνουν παίκτες και τεχνικό επιτελείο συγκεντρωμένοι, με φόντο αρχής γενομένης τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου την Κυριακή 27/11, πιθανότατα στη Νεάπολη, μιας και το Πανθεσσαλικό παραμένει κλειστό λόγω επισποράς.

Όσον αφορά την προετοιμασία, οι παίκτες της Νίκης είχαν ρεπό τη Δευτέρα και επιστρέφουν το πρωί της Τρίτης 22/11 στην προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.