Επικαιροποιήθηκε στο Μητρώο της ΓΓΑ ο Ολυμπιακός Βόλου

Με επτά τμήματα και πάλι

Για μία μεγάλη επιτυχία κάνει λόγο ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου, αυτήν τη φορά σε επίπεδο οργάνωσης και λειτουργίας, αφού έλαβε ειδοποίηση από την υπηρεσία μητρώου της ΓΓ Αθλητισμού ότι εγκρίθηκε η αίτηση του για το έτος 2022.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός Βόλου  με επτά τμήματα που έχουν  την  ειδική αθλητική αναγνώριση κατατάσσεται στους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας από πλευράς αριθμού τμημάτων αλλά και ποικιλίας αθλημάτων.

»Τα επτά  τμήματα που έχουν ειδική αθλητική αναγνώριση είναι: Ποδόσφαιρο, Καλαθοσφαίριση. Πετοσφαίριση , Κολύμβηση, Τεχνική Κολύμβηση. Άρση Βαρών και Τζούντο.

»Η εγγραφή στο Μητρώο  είναι μεγάλη επιτυχία για τον Ολυμπιακό Βόλου γιατί όπως έχει ενημερώσει η ΓΓ Αθλητισμού  και οι Ομοσπονδίες των αθλημάτων  από την νέα αγωνιστική περίοδο θα ισχύσει ο νέος αθλητικός νόμος με αποτέλεσμα οι σύλλογοι που δεν είναι γραμμένοι στο μητρώο να μην έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα  οικεία πρωταθλήματα, δεν θα μπορούν να κάνουν χρήση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων και δεν θα λάβουν  την ετήσια οικονομική ενίσχυση που χορηγεί η Πολιτεία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.