Επικράτησε με 0-1 ο Ολυμπιακός Βόλου του Μακεδονικού

Με 0-1 επικράτησε ο Ολυμπιακός Βόλου του Μακεδονικού σε φιλικό που έγινε στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας. Σκόρερ στην πρώτη νίκη της βολιώτικης ομάδας στα τεστ προετοιμασίας ο Θωμάς Τσίτας στο 56’, ενώ την πρώτη τους εμφάνιση έκαναν τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, ο Ράντι, που έπαιξε ως αριστερός εξτρέμ, και ο Λάσκαρης, που αγωνίστηκε ως αμυντικός μέσος.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκίνησε με τον Μακρυωνίτη στο τέρμα, ενώ στην άμυνα μπροστά του ήταν από τα δεξιά στ’ αριστερά οι Γραικός, Βοσνακίδης, Φαζός και Μπουτζίκος. Κόλα, Τσιάρας ήταν οι ανασταλτικοί μέσοι, ενώ οι Σκοπελίτης (δεξιά), Πόζογλου (αριστερά), Στεφάνοβιτς (άξονα) ήταν πίσω από τον Τσίτα.

Στο 7’ ο Καράμπελας βγήκε στο τετ-α-τετ, πλάσαρε, αλλά  τον νίκησε ο Μακρυωνίτης σε μία μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους για το 1-0. Στο επόμενο λεπτό (8’) ο Σκοπελίτης σούταρε από τη δεξιά γωνία της μεγάλης περιοχής, χωρίς να πιέζεται, αλλά ο Τοτολίδης μπλόκαρε.

Στο 42’ ο Τσίτας σκόραρε μόνο αντίπαλο τον Τοτολίδη, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, με το πρώτο μέρος να μην έχει σκορ.

Στο 56’ όμως πάλι ο Τσίτας βρέθηκε σε θέση βολής και με προβολή στο πρώτο δοκάρι, μετά από συρτή σέντρα του Σκοπελίτη, έκανε το 0-1, παρότι ο Τοτολίδης βρήκε την μπάλα με το πόδι. Να σημειωθεί ότι ο δημιουργός του γκολ Σκοπελίτης είχε πάρει προηγουμένως την κάθετη του Γραικού.

Στο 70’ ο Αντωνιάδης ξέφυγε από τα αριστερά και με το που μπήκε στην περιοχή, έχοντας ελεύθερο πεδίο μπροστά του έκανε το δυνατό, που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Γιδόπουλος με εκτίναξη στη δεξιά γωνία, ενώ στο 92’ ο Παπαδόπουλος απώλεσε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Τέλος, στο 94’ ο Μπαρντούσι από θέση μέσα αριστερά σούταρε πάνω από τα δοκάρια, με τον Μακρυωνίτη να ελέγχει.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Τοτολίδης, Χατζηκωνσταντίνου (60’ Τσελέπης), Τσουκάνης, Λαβίδας,, Τσιαμπάζης, Σάββας, Πολυζωΐδης, Δοϊρανλής, Κωνσταντινίδης (55’ Γουνόπουλος), Καράμπελας, Αμοιρίδης (51’ Καρανικόλας)

Έπαιξαν και οι Αντωνιάδης, Παπαδόπουλος, Ζιγκόλης,  Μπαρντούσι, Πεχλιβανίδης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Μακρυωνίτης (65’ Γιδόπουλος), Γραικός (78’ Πριόνας), Βοσνακίδης (73’ Παπαϊωάννου), Φαζός, Μπουτζίκος (81’ Μπαρούτας), Κόλα (66’ Λάσκαρης), Τσιάρας (46’ Ρόκας), Σκοπελίτης (85’ Μπακουλάτι), Πόζογλου (46’ Ράντι), Στεφάνοβιτς (62’ Τζέφερσον – 76’ Κλεμέντε), Τσίτας (85’ Πάσχος)

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.