Επιμένει για ΓΣ στη Λίγκα η ΠΑΕ Νίκη Βόλου-Συνέλευση για την έκταση του ΟΣΕ

Τηλεδιάσκεψη πριν τη συνεδρίαση της Ερασιτεχνικής

Μπορεί να ήταν προγραμματισμένη η ΓΣ της Ερασιτεχνικής Νίκης, ωστόσο ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Νίκη Αλέξης Παπακωνσταντίνου συμμετείχε προηγουμένως σε μία νέα άτυπη τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή εκπροσώπων ομάδων της Football League όπως αποκαλύφθηκε, με έναν εκ των στόχων να πειστούν ομόλογοί του να υπογράψουν, προκειμένου να πραγματοποιηθεί έκτακτη ΓΣ της Λίγκας!

«Ήταν μία άτυπη τηλεδιάσκεψη κατά το ήμισυ» σχολίασε αρχικά χαριτολογώντας ο κ. Παπακωνσταντίνου, σημειώνοντας ότι η πλευρά της Νίκης θέλει να προχωρήσει όσο γίνεται το αίτημά της για σύγκληση ΓΣ. «Μία έκτακτη ΓΣ έχει δύναμη και μετά το ΔΣ της Αρχής, και μετά τις όποιες αποφάσεις παρθούν. Είναι απαράδεκτο μία ΓΣ ενός Συνεταιρισμού να έχει να γίνει πάνω από έναν χρόνο. Σαφέστατα πρέπει να γίνεται κατά τακτικά χρονικά διαστήματα, ασχέτως αναδιάρθρωσης και πιέσεων», σημείωσε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Νίκη.

Όσον αφορά την αναδιάρθρωση, ο ίδιος βλέπει τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν. Γι’ αυτό και σημείωσε ότι: «Μετά θα πρέπει να πάμε σε ένα σενάριο μη αναδιάρθρωσης, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Ο κυρίαρχος στόχος είναι να γίνει μία ΓΣ για να πιέσουμε για μία αναδιάρθρωση στη SL2. Aπό εκεί και πέρα αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, θα πρέπει να κινηθούμε σε σενάριο μη αναδιάρθρωσης πουθενά, που θεωρούμε πιο δίκαιο».

Ενημέρωση και πλάνο για την έκταση του ΟΣΕ

Όσον αφορά τα σχέδια για την έκταση του ΟΣΕ, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Στέργιος Φάτσης, αναφέρθηκε στις επόμενες κινήσεις, και ενημέρωσε για τα όσα έχουν γίνει έως τώρα.

«Tα χρόνια που φύγανε από το 2017 θα δοθούν ως χρόνια χάριτος μέσα στα 29 χρόνια της σύμβασης. Βάσει αυτής πρέπει σε έναν χρόνο να έχει κατατεθεί η μελέτη και να αρχίσουν οι εργασίες στον χώρο, και να ολοκληρωθούν μέσα σε μία πενταετία» σημείωσε ο κ. Φάτσης, κάνοντας λόγο παράλληλα για ιστορικές στιγμές.

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου αναφέρθηκε στα σχέδια για το έργο που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον ν’ αναλάβει η εταιρεία του «Μαγνήτων Νίκη». «Έχουμε πει να δώσουμε έμφαση σε υποδομές και εγκαταστάσεις και με την περιουσία του Ερασιτέχνη. Σκοπός είναι η έκταση του ΟΣΕ να γίνει αθλητικό και πολιτιστικό κέντρο, να δώσει μία ομορφιά στο κέντρο της Νέας Ιωνίας και να δημιουργήσει θέσεις εργασίας, με χώρους για τις ακαδημίες, για μουσείο και αίθουσες συσκέψεων και ξενώνες. Σκοπός είναι να γίνει ένα ωραίο έργο για όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για τη χρηματοδότηση μπορεί να το ανοίξουμε και με ΑΜΚ, αλλιώς θα το χρηματοδοτήσουμε εμείς» δήλωσε μεταξύ άλλων.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.