Επιμένει… Σέρρες ο Ολυμπιακός Βόλου

Δεν άλλαξε ο αντίπαλος για την πρεμιέρα

Δεν αλλάζουν ιδιαίτερα τα πλάνα του Ολυμπιακού Βόλου, αφού μόλις μία εβδομάδα πίσω πηγαίνει το πρόγραμμα, μιας και η κλήρωση φέρνει τους ερυθρόλευκους την πρώτη αγωνιστική και πάλι απέναντι στον Πανσερραϊκό εκτός έδρας!

Η κληρωτίδα έκανε τα δικά της παιχνίδια με τον Ολυμπιακό Βόλου να έχει να αντιμετωπίσει τον ίδιο ακριβώς αντίπαλο που είχε φέρει απέναντί του και το πρώτο πρόγραμμα. Όπως είναι λογικό, ο Γιώργος Βαζάκας και οι συνεργάτες του δεν αλλάζουν ιδιαιτέρως τα πλάνα τους όσον αφορά τον αντίπαλο.

Τα πλάνα όμως αλλάζουν εν μέρει εξαιτίας του φιλικού με την Αναγέννηση Καρδίτσας που έδωσε η ομάδα του Βόλου την περασμένη Κυριακή. Οι τραυματισμοί τριών παικτών και συγκεκριμένα του Στάμου, του Κουντουριώτη και του Ξύδα, με την περίπτωση του πρώτου να είναι ίσως η πιο ανησυχητική, μπορεί να αλλάξει την ενδεκάδα που έχει κατά νου ο Γιώργος Βαζάκας για το παιχνίδι της πρεμιέρας. Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων αναμένεται να προκύψουν σήμερα και από κει και πέρα να αξιολογηθούν από το ιατρικό επιτελείο, ώστε να καθοριστεί εάν ο Ολυμπιακός Βόλου βρεθεί στις Σέρρες με απώλειες. Ο Στάμος πάντως δύσκολα θα μπορέσει να ενισχύσει το σύνολο του Γιώργου Βαζάκα στην πρώτη αγωνιστική, καθώς ο τραυματισμός του φαίνεται να τον κρατά εκτός δράσεις για κάποιες ημέρες.

Κουρασμένοι από τα φιλικά

Απέναντι στην Αναγέννηση Ολυμπιακός Βόλου δεν έδειξε ιδιαίτερα κακό πρόσωπο αλλά είναι δεδομένο ότι οι παίκτες θέλουν επίσημα παιχνίδια πλέον στα πόδια τους και ότι έχουν κουραστεί από τα συνεχόμενα φιλικά και τη μονοτονία των προπονήσεων.

Το τελικό 1-0 με γκολ του Γκόλια υπέρ της Αναγέννησης Καρδίτσας μικρή σημασία έχει, αφού ουσιαστικά το παιχνίδι δόθηκε προκειμένου οι παίκτες να κρατηθούν σε αγωνιστική εγρήγορση. Η σκέψη είναι στην πρεμιέρα, με τον Ολυμπιακό Βόλου να θέλει και να μπορεί να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.