Eπιμένει στη νομική οδό η Νίκη Βόλου

Η μεθαυριανή ημέρα αναμένεται να αποδειχθεί αρκετά σημαντική τόσο για τη Νίκη Βόλου όσο και για το σύνολο των ομάδων της Super League 2 και της Football League, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο καλείται να εκδικάσει και τις δύο προσφυγές των «κυανόλευκων», τόσο αυτή που είχε πάρει αναβολή όσο και αυτή που κατατέθηκε την περασμένη Δευτέρα, κατά της προκήρυξης του πρωταθλήματος αλλά και για την κλήρωση που έγινε.

Η νομική οδός είναι γνωστή για τη Νίκη Βόλου τελευταία και απλά ακολούθησε την πεπατημένη, με τα μέλη της ΠΑΕ να θεωρούν ότι η ομάδα έχει αδικηθεί μεν αλλά και ότι τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου και των χαμηλότερων εθνικών κατηγοριών είναι αρκετά και θα πρέπει κάποια στιγμή να διορθωθούν.

Δεν αποκλείεται πάντως το Διαιτητικό Δικαστήριο, δεδομένης και της πίεσης χρόνου που υπάρχει πλέον για την έναρξη των πρωταθλημάτων, να εκδώσει και τις σχετικές αποφάσεις αύριο. Σε κάθε περίπτωση, μία από τις δύο να κερδίσει η Νίκη, πόσο μάλλον και τις δύο, αλλάζουν δεδομένα, τα οποία ΕΠΟ και διοργανώτρια Αρχή θα πρέπει σε μία τέτοια περίπτωση να δουν από την αρχή.

Εκτός μόνο ο Αλιατίδης

Όσον αφορά τα καθαρά αγωνιστικά θέματα, η Νίκη Βόλου έχει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι στο πρόγραμμά της, καθώς την Κυριακή υποδέχεται στο γήπεδο της Νεάπολης τον Απόλλωνα Λάρισας, με τον οποίο έδωσε σχετικά πρόσφατα αγώνα προετοιμασίας στη Λάρισα.

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε και πάλι στο γήπεδο της Νεάπολης, με τον Στάικο Βεργέτη να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του με εξαίρεση τον Αλιατίδη, που τραυματίστηκε στο φιλικό με τον ΝΠΣ Βόλος. Ωστόσο ο ίδιος δεν δείχνει να πονάει τόσο πολύ πλέον, οπότε σύντομα δεν αποκλείεται να ενταχθεί και αυτός στο προπονητικό πρόγραμμα.

Κινούνται τα διαρκείας

Την ίδια στιγμή και ενώ κανείς δεν ξέρει αν και πότε θα υπάρξουν φίλαθλοι στις κερκίδες των γηπέδων επισήμως, η πλευρά της ΠΑΕ Νίκη Βόλου δεν διστάζει να εκφράσει την ικανοποίησή της για τη ζήτηση και διάθεση των εισιτήριων διαρκείας για τη νέα χρονιά!

Το ενδιαφέρον παραμένει αυξημένο και σε καθημερινή βάση όπως σημειώνεται, ωστόσο όλοι ευελπιστούν και για ακόμη καλύτερα δεδομένα όταν οριστικοποιηθεί η έναρξη της επίσημης αγωνιστικής δράσης, και ακόμη περισσότερο αν υπάρξει η δυνατότητα παρακολούθησης αγώνων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.