Επιμένει στην αποχώρηση ο Ζήσης Ντελόπουλος αν…

Άγνωστο παραμένει ακόμη αν ο Ζήσης Ντελόπουλος θα παραμείνει ο ισχυρός άνδρας του ΓΣ Αλμυρού, καθώς δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να συνεχίσει την προσπάθεια που ξεκίνησε τον προηγούμενο Ιανουάριο, αν δεν υπάρξουν ριζικές αλλαγές στις εθνικές κατηγορίες.

Όπως είχε αναφέρει εδώ και μέρες το «Magnesiasports», αν δεν έρθει στο προσκήνιο η ουσιαστική κατάργηση της Football League και δεν υπάρχει η δυνατότητα διεκδίκησης της ανόδου στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία από τη Γ’ Εθνική, τότε ο Ζήσης Ντελόπουλος δεν θα συνεχίσει να προσφέρει στον ΓΣ Αλμυρού τα όσα έχει δώσει έως τώρα και τα οποία έβγαλαν την ομάδα από το διοικητικό και οικονομικό τέλμα τον περασμένο Ιανουάριο, με αποτέλεσμα να κάνει πορεία πρωταθλητισμού στον β’ γύρο του πρωταθλήματος και να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Τα έξοδα παραμένουν άλλωστε αρκετά, με την πλευρά Ντελόπουλου να θέλει να υπάρχει προοπτική και όχι εμπόδια στην πορεία της ομάδας.

Εξελίξεις πάντως αναμένονται σύντομα, ωστόσο η συνάντηση σήμερα το βράδυ στη Λάρισα που ανέφερε ήδη το Magnesiasports, αναμένεται να φέρει και νεότερα δεδομένα στο προσκήνιο…

Η ομάδα πάντως «τρέχει» τις διαδικασίες για τη νέα χρονιά, υπό τον πρόεδρο Δήμο Περπερίδη, αλλά και με τον αδερφό του Γιώργο να έχει αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή, όπως ανέφερε ο ίδιος σε επικοινωνία του με το «Magnesiasports». Έτσι, ήδη έχουν γίνει επαφές με ποδοσφαιριστές του ρόστερ αλλά και με μεταγραφικούς στόχους, ενώ υπάρχει συζήτηση και για το θέμα του προπονητή, με τον Αλέξανδρο Κούρτογλου να αποτελεί προτεραιότητα για τη διοίκηση του συλλόγου.

«Δεν μπορούμε να μένουμε με σταυρωμένα τα χέρια, και ο Ζήσης Ντελόπουλος είναι πάντα ευπρόσδεκτος στην ομάδα. Βέβαια αν χρειαστεί θα πορευτούμε μόνοι μας» ανέφερε ο κ. Περπερίδης, επισημαίνοντας ότι οι σχέσεις με τον κο Ντελόπουλο είναι τέλειες και περιμένουν τις οριστικές και επίσημες αποφάσεις του. Σε κάθε περίπτωση πάντως ο προϋπολογισμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα προσαρμοστεί αναλόγως.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.