Επίσημο: Δέκα ευρώ τα εισιτήρια για τους Νικιώτες, 7 ευρώ στο βόρειο πέταλο

Όπως αναμενόταν, η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου ανακοίνωσε και επίσημα ότι η τιμή του εισιτηρίου για τους φιλοξενούμενους οπαδούς της Νίκης στο ντέρμπι της Κυριακής θα είναι 10 ευρώ, ενώ μόνο στο βόρειο πέταλο, όπου θα είναι κυρίως οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού Βόλου, η τιμή εισόδου θα είναι 7 ευρώ. Τα εισιτήρια των επτά ευρώ θα διατεθούν αποκλειστικά από τους Austrian Boys. Παράλληλα, ανακοινώθηκαν και σημεία προπώλησης. Αναλυτικά:

“Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, στις 15:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής την Νίκη Βόλου. Οι τιμές εισιτηρίων ανά κατηγορία είναι οι εξής:

  • Τιμή εισιτηρίου: 10€ (πρόσβαση στην σκεπαστή κερκίδα και στο πέταλο φιλοξενούμενων),
  • Τιμή εισιτηρίου: 7€ (πρόσβαση στο Βόρειο πέταλο) ** δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου αποκλειστικά και μόνο από τον σύνδεσμο οργανωμένων φιλάθλων Austrian Boys.
  • Παιδιά μέχρι έως 12 ετών δωρεάν με απαραίτητη την συνοδεία κηδεμόνα (ισχύει και για τις δύο εισόδους).

Η είσοδος των φιλάθλων μας θα γίνεται από την 3η πεζογέφυρα με πρόσβαση τόσο στη σκεπαστή κερκίδα όσο και στο Βόρειο πέταλο. Το εκδοτήριο στην είσοδο της 3ης πεζογέφυρας θα λειτουργεί από τις 13:30.

Οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας θα εισέλθουν αποκλειστικά και μόνο από την 1η πεζογέφυρα, όπου και θα λειτουργεί εκδοτήριο για τις ανάγκες τους, ώστε παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από το Νότιο πέταλο. Το εκδοτήριο στην είσοδο της 1ης πεζογέφυρας θα λειτουργεί από τις 13:30.

Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Επίσης, η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακού Βόλου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της, τους ενημερώνει πως ξεκινάει από σήμερα την προπώληση εισιτηρίων από τα εξής σημεία:

  • Γραφείο Ποδοσφαιρικού τμήματος, Πανθεσσαλικό Στάδιο, 9:30-14:30 & 18:00-21:00.
  • Γραφείο Ερασιτέχνη, Ιάσονος με Λώρη, 5ος όροφος, ώρες λειτουργίας 10.00-12.00 & 18.00-20.00.
  • Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΣΤΡΑΚΑ, Ιάσονος 99, Βόλος.
  • Πρακτορείο ΟΠΑΠ Το Γούρικο, Ιωλκού 3, Βόλος.
  • Καφετέρια Da Luz, Δεληγιώργη 4, Βόλος.
  • Καφετέρια Cozy, Γιάννη Δήμου 114Α, Βόλος.
  • Σύνδεσμος Οργανωμένων Φιλάθλων “Austrian Boys”, αποκλειστικά και μόνο για το Βόρειο πέταλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.