Επίσημο: Τέλος ο Περικλής Αμανατίδης από τον Ολυμπιακό Βόλου

Όπως είχε αναφέρει το «Magnesiasports»

Όπως διέρρευσε πριν λίγη ώρα και ανέφερε το «Magnesiasports» (δείτε σχετικά ΕΔΩ), ο Περικλής Αμανατίδης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου, με τις εκτιμήσεις για την αποχώρησή του να είναι αισθητές τις τελευταίες ημέρες μετά τη διαφαινόμενη μη ολοκλήρωση της αναδιάρθρωσης αλλά και την αποχώρηση παικτών που λογίζονταν ως βασικοί στην ομάδα. Η επισημοποίηση της λύσης της συνεργασίας ήρθε με ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου..

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο Περικλής Αμανατίδης τόνισε: «Μετά από κάποιες ειδικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και για εμένα προσωπικά αλλά και από αποφάσεις που αυτοαναιρούνται και έχουν δημιουργήσει στο ποδόσφαιρο μια μεγάλη αβεβαιότητα και ανησυχία και μετά από συζητήσεις με τους διοικούντες την ΠΑΕ αποφασίσαμε από κοινού με τον Σύλλογο την λύση της συνεργασίας μας, μιας συνεργασίας που και οι δύο πλευρές επιθυμούσαμε πολύ. Εις το επανιδείν».

Παράλληλα, μέσω της ανακοίνωσης η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί τον Περικλή Αμανατίδη και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του ενώ υπογραμμίζεται ότι ήδη οι ιθύνοντες βρίσκονται σε συζητήσεις και επαφές για το νέο προπονητή της ομάδας, ο οποίος και θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών.

Συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή

Συγχρόνως, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έκανε γνωστό ότι την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 13.00μ.μ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του Συλλόγου, Λαχανά 38. Θέμα της συνέντευξης θα είναι όλες οι εξελίξεις στο ποδόσφαιρο αλλά και στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου καθώς και οι στόχοι που έχουν τεθεί για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.