Επισήμως στη Νίκη Βόλου ο Όσκαρ Σιαφά

Μετά τη θητεία του στον Ολυμπιακό Βόλου

Με τον τίτλο «Ψωνίζουν από Ολυμπιακό Βόλου οι ομάδες της Super League 2» στις 22 Μαΐου, είχε αναφερθεί από το «Magnesiasports» η πιθανότητα ο Όσκαρ Σιαφά να αποτελέσει παίκτη της Νίκης Βόλου μετά τη χρονιά στον Ολυμπιακό Βόλου, με την ανακοίνωση των «κυανόλευκων» να έρχεται να επιβεβαιώσει ότι και ενδιαφέρον υπήρξε και θετική κατάληξη είχε.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου επισημοποιεί τη συνεργασία της με τον διεθνή με την Ισημερινή Γουινέα ποδοσφαιριστή, που μαζί με τον συμπατριώτη του Χοσέτε Μιράντα θα συνεργαστούν και στη Νίκη Βόλου. Το άρθρο του «Magnesiasports» πάλι από την 22α Μαΐου μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ.

Σύμφωνα και με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, ο Όσκαρ Σιαφά γεννήθηκε στην Μαδρίτη της Ισπανίας, έχοντας καταγωγή από την Ισημερινή Γουινέα, είναι 24 ετών κι αγωνίζεται ως επιθετικός.

Το μεγαλύτερο μέρος της ποδοσφαιρικής σταδιοδρομίας του εντοπίζεται στην Ισπανία, πραγματοποιώντας τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Φουανλαμπράντα, για να αγωνιστεί επίσης, μετέπειτα, στις Μοστόλες, Έλτσε Ιλιτικάνο, Ενλδένσε, Καρταχένα, Αλζίρα και Λαρέδο. Έχει καταγράψει, μεταξύ άλλων, 28 συμμετοχές στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία της Ισπανίας και μία στη διοργάνωση του κυπέλλου της χώρας, σκοράροντας τέσσερις φορές.

Την τελευταία αγωνιστική περίοδο βρέθηκε στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 25 αναμετρήσεις, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πετυχαίνοντας επτά τέρματα. Παράλληλα, επισημαίνεται ότι είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Ισημερινής Γουινέας, με εννιά επίσημες εμφανίσεις.

«Καλωσορίζουμε τον Όσκαρ στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες!» καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.