Επιστρέφει Ελλάδα γεμάτη εμπειρίες η Τσιόβολου

Μετά τη συμμετοχή της και στο αγώνισμα του σλάλομ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Γεμάτη εμπειρίες ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα η Βολιώτισσα πρωταθλήτρια σκιέρ Μένια Τσιόβολου, ολοκληρώνοντας την παρουσία της στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου με τη συμμετοχής της και στο σλάλομ Γυναικών.

Αν και μικρή σημασία έχει, αφού η νεαρή Βολιώτισσα έζησε μία σπουδαία εμπειρία στην Κίνα εκπροσωπώντας την Ελλάδα, η Τσιόβολου δεν κατάφερε να τερματίσει στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης του αλπικού σκι, εγκαταλείποντας στα μισά της πίστας, ολοκληρώνοντας την παρουσία της στους 24ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Πεκίνο 2022».

Η 21χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια στάθηκε άτυχη στην πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιάδα, μιας και θυμίζουμε ότι τη Δευτέρα (07/02) είχε μια πτώση στην 5η στροφή της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης, που δεν ης επέτρεψε να συνεχίσει.

Για την εμφάνιση της Μαρίας-Ελένης Τσιόβολου, στο σλάλομ, μίλησε ο προπονητής της Αλέξανδρος Τσακνάκης, που τόνισε τα εξής: «Η Μένια παρ’ όλο που είχε την πτώση πριν από δύο μέρες στο Γιγαντιαίο, μπήκε αποφασισμένη να κάνει αποτέλεσμα στο αγώνισμα του σλάλομ. Αλλά δυστυχώς όλα στο αλπικό σκι κρίνονται σε κλάσματα δευτερολέπτου και μια λάθος εκτίμηση στην γραμμή που έπρεπε να πάρει της στοίχισε και βγήκε εκτός λίγο μετά από το μισό της πίστας…».

Πλέον η 21χρονη φοιτήτρια Ιατρικής προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Νέων του Καναδά, θέλοντας κι εκεί να εκπροσωπήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αύριο Πέμπτη (10/02), οι δύο αθλήτριες των δρόμων αντοχής, η Μαρία Ντάνου και η Νεφέλη Τίτα θ’ αγωνιστούν στα 10χλμ. κλασσικής τεχνικής.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.