Επιστρέφει Ισπανία ο Χοβέ και βλέπει παίκτες σε τουρνουά

Ο Ισαάκ Χοβέ μετά από μία βδομάδα παραμονής στον Βόλο πέταξε το βράδυ της Δευτέρας (15/7) για τη Βαρκελώνη, απ’ όπου θα έπαιρνε δεύτερη πτήση για τη Μούρθια, επιστρέφοντας στη βάση του.

Ο Ισπανός, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο νέος τεχνικός της Νίκης, έχει σκοπό να παρακολουθήσει ιδίοις όμμασι ένα τουρνουά κοντά στη Μούρθια, στο οποίο παίρνουν μέρος παίκτες χωρίς συμβόλαιο και το οποίο γίνεται κάθε χρόνο. Εκεί θέλει να δει αν υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θα του κάνουν … κλικ, ώστε στη συνέχεια να τους προσεγγίσει σε συνεννόηση φυσικά με τους ανθρώπους της ομάδας, στους οποίους μάλιστα τόνισε ότι σ’ ένα τέτοιο τουρνουά είχε ανακαλύψει ο Ηρακλής και τον ίδιο και τον έφερε στην Ελλάδα.

Ο 39χρονος προπονητής θέλει να κάνει επιτυχημένες κινήσεις σε ό,τι αφορά τους ξένους και κοιτάει πρωτίστως ποδοσφαιριστές από την πατρίδα του. Σίγουρα εκτός του Κάλβο και του Ανιέτε θα κοιτάξει να αυξήσει τις επιλογές στο τουρνουά των ελεύθερων παικτών, που σημειώσαμε ότι θα δει από κοντά. Η Νίκη θέλει να αποκτήσει πέντε ξένους, εφόσον παίξει στη Football League, το οποίο είναι και το πιθανότερο, κι αυτοί να κάνουν τη διαφορά.