Επιστρέφει ο Κοντοβάς, μένει εκτός ο Τζοβάρας με τον Αστέρα

Χωρίς τον βασικό του φορ Τζοβάρα, που έχει ένα τράβηγμα στη γάμπα και θα προφυλαχθεί, μένοντας εκτός αποστολής, θα παραταχθεί ο Γ.Σ. Αλμυρού στη Ιτέα την Κυριακής στις 15.00 κόντρα στον γηπεδούχο Αστέρα, θέλοντας επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα  μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, που ήταν και οι πρώτες του στο πρωτάθλημα.

Υποψήφιοι να αντικαταστήσουν τον Τζοβάρα οι Τσελεπής και Χατζής, που μπορούν να παίξουν και σ’ αυτή τη θέση εκτός από τα άκρα, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον πιο έμπειρο Παναγιώτη Κοντοβά που επιστρέφει μετά την απουσία του λόγω τραυματισμού στην προηγούμενη αναμέτρηση στην Καρδίτσα με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου και φυσικά είναι στα βασικά πλάνα του Στέλιου Αρσένου.

Σε ότι αφορά τον στρατευμένο Ναουμίδη έκανε δύο προπονήσεις αυτή τη βδομάδα και προσπαθεί να έρθει στα σωστά επίπεδα της φυσικής κατάστασης, έχοντας αγωνιστεί τελευταία φορά στις 14/10 με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ενώ ο Αλεξανδρής είναι καλά μετά το εγκληματικό μαρκάρισμα που δέχθηκε την περασμένη Κυριακή και του δημιούργησε προς στιγμή ένα πρήξιμο στο γόνατο.

Ο Αστέρας Ιτέας έχει τρεις συνεχόμενες νίκες και έχει πλησιάσει στους τρεις βαθμούς τους Αλμυριώτες.

Το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης θα αποτελούν οι Λαθύρης, Δόσκορης και Λιτοσελίτης από τον σύνδεσμο Φθιώτιδας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.