Επιστρέφει στην Αγριά μετά από 27 χρόνια, για να σπάσει ένα ακόμη αήττητο η Νίκη

Ο επόμενος αντίπαλος της Νίκης Βόλου, ο Θησέας, από τη στιγμή που επέστρεψε στο γήπεδό του έχει τρεις νίκες με Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Πιερικό και Σέλλανα και μία ισοπαλία με τον Οικονόμο με 1-1, άρα στη φυσική του έδρα είναι αήττητος και έχει δεχθεί ένα γκολ σε τέσσερα ματς. Επομένως μετά το αήττητο του Γ.Σ. Αλμυρού συνολικά, το αήττητο των Μετεώρων εντός έδρας και αυτό του Οικονόμου εκτός, η Νίκη καλείται να σπάσει άλλο ένα φέτος, για να μην έχει μία απαγορευτική απώλεια.

Τα παραπάνω καταδεικνύουν και τη δυσκολία της κυριακάτικης αναμέτρησης σε ένα γήπεδο, στο οποίο η Νίκη επιστρέφει για επίσημο ματς για πρώτη φορά μετά τις 27 Δεκεμβρίου του 1992, όταν για τη Δ’ Εθνική είχε επικρατήσει με 0-1 χάρη σε γκολ του Τέλη Καϊμπαλίδη σε χρονιά μάλιστα που είχε πάρει το πρωτάθλημα.

Ακολουθούν τρία συνεχόμενα εντός έδρας ματς

27 χρόνια μετά θέλει να κάνει το ίδιο, θέτοντας τις βάσεις για ένα τέσσερα στα τέσσερα στην αρχή του 2019, αφού έπειτα από την αναβολή της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου στις 6 Ιανουαρίου, η οποία, όπως όλα δείχνουν θα γίνει εμβόλιμα την Τετάρτη 23/1, θα παίξει σε διάστημα μίας εβδομάδας τρία συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με Στυλίδα, Πιερικό και Α.Ο. Σελλάνων.

Στην προπόνηση ο Τσουλχάη

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία της ομάδας, συνεχίστηκε χθες με μία προπόνηση στο Βασδέκειο, όπου το παρών έδωσε κι ο Εράλ Τσουλχάη, ο νεαρός Αλβανός στόπερ, που ξεκίνησε προετοιμασία με τη Νίκη, αλλά η Βέροια δεν του έδωσε το δελτίο του και επέστρεψε σ’ αυτή. Τώρα, η μακεδονική ομάδα τον άφησε ελεύθερο και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το ενδεχόμενο απόκτησής του είναι σίγουρα υπαρκτό, αλλά ο Ράτκο Ντόστανιτς είναι αυτός που θα αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι.

Πάντως, ανάγκη, όπως έχουμε επισημάνει, για απόκτηση στόπερ δεν υπάρχει, αλλά οι άνθρωποι της Νίκης βλέπουν θετικά το νεαρό της ηλικίας του ποδοσφαιριστή και ότι έχει το μέλλον μπροστά του. Να σημειωθεί πως για έναν άλλον έναν κεντρικό αμυντικό, τον Άγγελο Βέρτζο, ποτέ δεν έγινε πρόταση από τη Νίκη και ήδη υπάρχουν σενάρια που μιλάνε για ενδιαφέρουν του Αιγάλεω, αποδεικνύοντας ότι δεν πήρε ποτέ ζεστά η Νίκη τη δεδομένη χρονική στιγμή το θέμα της απόκτησης του έμπειρου πρώην αμυντικού της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.