Επιστροφές ενόψει ΑΟ Χανιώτης στον Ολυμπιακό Βόλου

Ενώ συνεχίζονται οι μεταγραφικές επαφές

Την ώρα που οι μεταγραφικές αναζητήσεις και συζητήσεις στον Ολυμπιακό Βόλου συνεχίζονται, και με τον Ντινόπουλο να δηλώνει έτοιμος να προσφέρει άμεσα στην ομάδα όντα η πρώτη μεταγραφική προσθήκη του χειμώνα, οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται για τον αγώνα της Δευτέρας στο γήπεδο της Νεάπολης με αντίπαλο τον ΑΟ Χανιώτης.

Μεταγραφές νέες ακόμη μπορεί να μην έχουν γίνει, αλλά τουλάχιστον μέχρι στιγμής, ενόψει του αγώνα της Δευτέρας ο Ολυμπιακός Βόλου μετράει επιστροφές. Από τη μία ο Θεοδωρόπουλος δείχνει να έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες και προπονήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, προετοιμαζόμενοι όλοι για το παιχνίδι με τον ΑΟ Χανιώτης. Το ίδιο ισχύει και για τον Θανάση Μαργαρίτη που δείχνει κι αυτός να ξεπέρασε σε μεγάλο βαθμό τον τραυματισμό που τον ενοχλούσε κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας.

Με το ρόστερ να έχει περιοριστεί πάντως, μόνο για ιώσεις και για τραυματισμούς δεν θέλουν ν’ ακούν τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου, πόσο μάλλον να τα αντιμετωπίζουν… Άγνωστο είναι από εκεί και πέρα ακόμη τι θα γίνει με τους Ντινιωτάκη και Κυρίτση, που δεν προπονούνται και έχουν ζητήσει ν’ αποχωρήσουν.

Οπότε με αυτά τα δεδομένα, ο Κώστας Σταματίου προετοιμάζει την ομάδα για ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Η βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου πάντως δεν επιτρέπει σε κανέναν να χαρακτηρίσει κάποιο παιχνίδι εύκολο, μέχρι τουλάχιστον να εξασφαλιστεί η παραμονή στην κατηγορία.

Τραπέζι από φίλους της ομάδας

Την ευκαιρία να ξεφύγουν από τις προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις ως ομάδα είχαν τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς φίλοι των «ερυθρόλευκων» τους έκαναν το τραπέζι το απόγευμα της Πέμπτης σε κατάστημα εστίασης της πόλης.

Παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση βρέθηκαν στον χώρο, με τις συζητήσεις να αφορούν την ομάδα και το ποδόσφαιρο, αλλά όχι μόνο αυτά τα θέματα. Άλλωστε, σε τέτοιες συγκεντρώσεις δίνεται η ευκαιρία σύσφιξης των σχέσεων αλλά και βελτίωση του κλίματος και της ψυχολογίας για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων, κάτι που δείχνει να έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.