Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, 1-2 η Νίκη επί του Διαγόρα στη Ρόδο

Γρήγορο προβάδισμα αλλά και πίεση για τους «κυανόλευκους»

Tρεις αγωνιστικές αγνοούσε το θετικό αποτέλεσμα η Νίκη Βόλου, ωστόσο κατάφερε να επιστρέψει χάρη στο εκρηκτικό της ξεκίνημα στη Ρόδο απέναντι στον Διαγόρα για να επικρατήσει με το τελικό 1-2 υπέρ της.

Mόλις στο 8’ η Νίκη Βόλου άνοιξε το σκορ με τον Μιράντα να κάνει το συρτό σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής, για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μπίντση για το 0-1.

Δεν πέρασε πολλή ώρα και στο 13’ έγινε το 0-2 για τους «κυανόλευκους»!  μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μιράντα, ο Παναγιωτίδης, σηκώθηκε αμαρκάριστος στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Με τη Νίκη να έχει τον έλεγχο του αγώνα, ο Διαγόρας έκανε αισθητή την παρουσία του στο 32’ όταν ο Λούκιτς βρέθηκε απέναντι από τον Μπουργάνη, ο τερματοφύλακας της Νίκης πρόλαβε τον Βόσνιο, ενώ στη συνέχεια ο Αντεσίνα δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση, με την άμυνα της Νίκης να κόβει την προσπάθειά του.

Στο 34’ πάλι ο Διαγόρας είχε ευκαιρία, και ζήτησε και πέναλτι. Ο Τσιαντούλας πέρασε την μπάλα στον προωθημένο Πετράκη, ο τελευταίος έκανε το γύρισμα με τον Μπουργάνη να διώχνει με τις γροθιές. Ακολούθησε σουτ του Αντεσίνα, και ο Διαγόρας ζήτησε πέναλτι για χέρι αμυνόμενου, ωστόσο ο διαιτητής Ρούτσης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Τελικά το γκολ ήρθε για τους Ροδίτες στο 38’ όταν ο Μανιάς με σουτ μέσα από την περιοχή της Νίκης έκανε το 1-2.

Έχοντας ανεβάσει στροφές, ο Διαγόρας έφτασε στο 45’ κοντά στην ισοφάριση ωστόσο η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μπουργάνη, μετά από σουτ του Σταμένκοβιτς, φεύγοντας από τα χέρια του τερματοφύλακα της Νίκης.

Στο δεύτερο μέρος, στο 58’ ο Διαγόρας απείλησε, αλλά μετά τη σέντρα του Καραμάνη, ο Κάσσος πρόλαβε τον Μανιά και έστειλε την μπάλα κόρνερ.

Η Νίκη φάνηκε να ποντάρει στο προβάδισμα, με τον Διαγόρα ν’ αναζητεί περισσότερα στο σκοράρισμα. Στο 78’  ένα σουτ του Λούκιτς έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ, ενώ από εκεί και πέρα η Νίκη προσπάθησε να κρατήσει την μπάλα και τα κατάφερε για να διασφαλίσει έτσι την επιστροφή στις νίκες.

Διαγόρας (Βελιτζέλος): Μπίντσης, Πετράκης (67’ Πετράκης), Γιανναράκης, Γκρόζντανιτς (86’ Καβαλιέρι), Τάτσης, Καραμάνης (86’ Παπαϊωάννου), Τσιαντούλας (67’ Αρίας), Σταμένκοβιτς, Παραστατίδης (30’ Λούκιτς), Αντεσίνα, Μανιάς.

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Μπουργάνης, Αναστασίου, Κάσσος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Παναγιωτίδης (46’ Γαβριηλίδης), Τσουκαλάς (77’ Mέτσε), Κυριακίδης, Κρητικός (62’ Ολαϊσόλα), Μιράντα (88’ Ροχάνο), Τζιώρας (46’ Σιαφά).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.