Επιστροφή στις επιτυχίες θέλει η Νίκη

Σήμερα (14:45) στη Νεάπολη με τον Παναθηναϊκό Β'

Επιστροφή στις νίκες θέλει σήμερα η Νίκη Βόλου που για την 15η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Super League 2, θα αντιμετωπίσει τους τον Παναθηναϊκό Β’ στις 14:45 στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης.

Μετά την επίσημη επιστροφή στην δράση την προηγούμενη εβδομάδα, που συνοδεύτηκε και με “σφαγή” της Νίκης στις Σέρρες από τον διαιτητή Καραντώνη την περασμένη Δευτέρα, ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος με τις αναμετρήσεις της 15ης αγωνιστικής και η Νίκη έχει σήμερα αποκλειστικό στόχο την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα που θα τη βοηθήσουν να αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα.

Με τον Μιράντα να επιστρέφει από τιμωρία αλλά χωρίς τον Παναγιωτίδη που αποβλήθηκε άδικα στις Σέρρες και τον Τζιώρα που ένιωσε μια μικροενόχληση στον προσαγωγό και προτιμήθηκε να μείνει εκτός είναι η σημερινή αποστολή της Νίκης Βόλου για το ματς με τον Παναθηναϊκό Β’ στις 14:45, στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης

Η αποστολή:  Μπάγιτς, Κάσσος, Αναστασίου, Δεληζήσης, Γρομητσάρης, Κυριακίδης, Γαβριηλίδης, Τσουκαλάς, Μιράντα, Κρητικός, Σιαφά, Ανδρέου, Λογαράς, Δημητρίου, Κτιμιτζάς, Μέτσε, Μπάλλας, Ολαϊζόλα, Ροχάνο,Μπουργάνης.

Για τους πράσινους θα λείπουν οι τραυματίες Εμπό και Σαρδέλης και ο Βουτσάς αποβλήθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ Β’ . Στην αποστολή του Παναθηναϊκού Β’ για το ματς είναι οι: Σουρδής, Λίλο, Μαργκόνο, Σιδεράς, Μαρτίνης, Αντωνίου, Δημητριάδης, Προδρομίτης, Τουρκοχωρίτης, Τερεζίου, Λάμψιας, Σερπέζης, Αθανασόπουλος, Μαντσίνι, Φουρτάδο, Κυριόπουλος. Κρυπαράκος, Ταβάρες, Καρβούνης, Καραμπάς, Αγκοστίνιο, Μπιλάλ.

Η Μάχη Τσιοφλίκη διαιτητής

Η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη από την ΕΠΣ Λάρισας ορίστηκε διαιτητής στην αναμέτρηση Νίκη Βόλου – Παναθηναϊκός Β’ το Σάββατο 18/3 στις 14:45, στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης. Βοηθοί της θα είναι οι Βασίλης Μάνος και Γρηγόρης Δεδικούσης από την ίδια ΕΠΣ.

Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Λάμπρος Μπεκιάρης (Καρδίτσας) και παρατηρητής ο Ιωάννης Μπλούνας (Φθιώτιδας).

Χθες έγινε γνωστό οτι η Νίκη και γενικός αρχηγός της, Αποστόλης Κουφογεώργος κλήθηκαν σε απολογία την Παρασκευή 31/3 από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου A2 Εθνικής Κατηγορίας για όσα κατέγραψε στο φύλλο αγώνα ο κ. Καραντώνης, στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Τα εισιτήρια

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο της σχετικά με τη διαδικασία εισόδου του στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Νεάπολης Βόλου, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της ομάδας μας, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, σημερα Σάββατο 18/3, 14:45, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Α’ Ομίλου της Betsson Super League 2.

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ και θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του σταδίου της Νεάπολης, στην κεντρική είσοδο. Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα.

Η προσέλευση του κόσμου στις κερκίδες της Νεάπολης θα ξεκινήσει δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης (12:45). Να σημειωθεί πως δεν θα πραγματοποιηθεί προπώληση για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της ψηφιακής κάρτας διαρκείας 2022-2023 ή της κάρτας διαρκείας 2022-2023.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.