Επιστροφή στις νίκες… για την ελπίδα!

Ο Ολυμπιακός Βόλου σήμερα στην Νεάπολη κόντρα στον Πιερικό

Επιστροφή στις νίκες είναι το μόνο που θέλει σήμερα Ο Ολυμπιακός Βόλου που συνεχίζει να είναι στην επικίνδυνη ζώνη, να αναζητεί λύσεις και βαθμούς  και θα αγωνιστεί στις 3 μ.μ στη Νεάπολη με τον Πιερικό για την 18η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Σήμερα ο Ολυμπιακός είναι τελευταίος στην βαθμολογία με 15 μόλις βαθμούς και οι βαθμοί είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητοι την στιγμή που μετά την τελευταία νίκη ακολούθησαν πέντε παιχνίδια με απολογισμό μία ισοπαλία εντός και τέσσερις ήττες!

Στο σημερινό παιχνίδι με τον Πιερικό (Νεάπολη, 15:00), η νίκη είναι μονόδρομος με τον προπονητή Κώστα Σταματίου να υπολογίζει περισσότερους παίκτες απ΄οτι στα προηγούμενα ματς και μόνο ο Κώστας Καμπέρης, δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του ούτε στο σημερινό ματς.

Οι Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Φίλιππος Σκοπελίτης που επιστρεφουν απο τιμωρία και οι  Ζαχαρίας Καβουσάκης,  Θανάσης Μαργαρίτης, Αντώνης Θεοδωρόπουλος, Κώστας Σιουμουρέκης, Κλεβί Κόλα, Μάριος Παπαδήμος, Δημήτρης Γιαρλέλης, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Κώστας Καρβούνης, Αλέξανδρος Αναστασίου, Αντώνης Κατσαγεωργίου, Βασίλης Ακριβόπουλος, Γιώργος Σκύφτας, Νίκος Μυλωνάς, Φώτης Καρατσόλης, Ηλίας Σταμπουλής, Νίκος Ντινόπουλος, Αχιλλέας Κωνσταντίνου είναι στην διάθεση του προπονητή Κώστα  Σταματίου …γνωρίζοντας πως το ματς σήμερα είναι η πρώτη και σημαντική ελπίδα παραμονής στην κατηγορία, ενώ την Τετάρτη ακολουθεί και πάλι εντός έδρας το παιχνίδι με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, με τον στόχο των «ερυθρόλευκων» να μην αλλάζει, και να θέλει και σ’ αυτό τους τρεις βαθμούς.

Την αναμέτρηση Ολυμπιακός Βόλου – Πιερικός το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 3:00μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου, θα διευθύνει ο Γιώργος Φακής από την ΕΠΣ Λάρισας. Βοηθοί του θα είναι οι Μιχάλης Παπαγεωργίου και Κωνσταντίνος Στεργιακούλης από την ίδια ΕΠΣ.Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο Αντώνης Διπλαρης από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

 

Η 18η αγωνιστική

Σήμερα Σάββατο 11 Μαρτίου, (15:00) για  την 18η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής γίνονται οι αγώνες:

 

Σβορώνος – Μακεδονικός Φούφα

Εδεσσαϊκός – Δωτιέας Αγιάς

ΑΕΠ Κοζάνης – Εθνικός Ν. Κεραμιδίου

ΠΟ Ελασσόνας – Καστοριά

ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Κοζάνη

Κεραυνός Αγγελοχωρίου – ΑΟ Χανιώτης

Ολυμπιακός Βόλου – Πιερικός

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Κοζάνη  41

Κεραυνός Αγγελοχωρίου  27

Σβορώνος   27

Πιερικός  27

ΑΟ Χανιώτης  25

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου  24

Ελασσόνα   24

Καστοριά  24

ΠΑΟΚ Κρηστώνης  19

ΑΕΠ Κοζάνης   18

Δωτιέας Αγιάς 17

Εδεσσαϊκός   17

Μακεδονικός Φούφα  16

Ολυμπιακός Βόλου 15

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.