Επιτέλους νίκη για τον Ολυμπιακό Βόλου, 66-68 στη Μελίκη!

Παραλίγο «αυτόχειρες» όμως οι «ερυθρόλευκοι»

Όταν μία ομάδα προηγείται ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο με 16 πόντους και από την άλλη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είναι συνεχώς μπροστά με διψήφια διαφορά, οι πιθανότητες να έχει ένα σχετικά άνετο παιχνίδι είναι πολλές. Ο Ολυμπιακός Βόλου λοιπόν φρόντισε να διαψεύσει τον γενικό κανόνα, έστω και αν πήρε το ροζ φύλλο αγώνα στην έδρα της Μελίκης με σκορ 66-68!

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Γιώργος Παρασκευάς, καθώς σημείωσε τους 30 από του 68 πόντους για την ομάδα του (μόνο τρίποντο δεν έβαλε), με τον Ολυμπιακό Βόλου να είναι σταθερά μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. όταν όμως η Μελίκη έκανε την αντεπίθεσή της, η βολιώτικη ομάδα δεν έδειξε την απαραίτητη συγκέντρωση και αυτό παραλίγο να το πληρώσει.

Η Μελίκη προειδοποίησε στο τρίτο δεκάλεπτο, ενώ λάθη, χαμένα ριμπάουντ στην άμυνα και χαλάρωση έδωσαν τη δυνατότητα στους γηπεδούχους όχι απλά να ροκανίσουν τη διαφορά αλλά να περάσουν μπροστά (57-55), με τρίποντο του Μωυσίδη, για ν’ ακολουθήσει ένα σερί 8-0 από πλευράς «ερυθρόλευκων» με έξι πόντους του Παρασκευά και δύο του Γκοντόπουλου. Στο τέλος όμως παραλίγο να γίνει η ζημιά και το βολιώτικο σύνολο να αναδειχθεί αυτόχειρας! Ο Γκοντόπουλος είχε την μπάλα αλλά έγινε το λάθος και η κατοχή της πέρασε στη Μελίκη, με 8’’ διαθέσιμα για επίθεση. Ο Μωυσίδης έκανε το σουτ τριών πόντων αλλά ευτυχώς για τον Ολυμπιακό Βόλου αυτό δεν βρήκε στόχο, για να μείνει μέχρι τέλους το 66-68 υπέρ των «ερυθρόλευκων», μετά και το ριμπάουντ του Αγκρή.

Τα δεκάλεπτα: 7-23, 28-38, 46-53, 66-68

Μελίκη (Ασλανίδης): Μπάρζου, Μωυσίδης 24 (1), Ματρακάς, Ντόβας Κ., Τζιοβάρας 15 (1), Κυριακού 7 (1), Ντόβας Αθ. 2, Ρογγότης 3, Αμανατίδης, Αλευρίδης 15, Πεϊμανίδης.

Ολυμπιακός Βόλου (Βλιώρας): Αγκρής, Γκοντόπουλος 17 (2), Ίλτσογλου 5, Αναγνωστόπουλος 3 (1), Καραμήτσος 7, Ευαγγελινός, Σταθούρος, Σιμάκης 6, Παρασκευάς 30.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.