Επιβεβαίωσε για Σπηλιόπουλο η Νίκη Βόλου

Ενώ «κυανόλευκος» γίνεται και ο νεαρός Κουτσομπόρης

Στην επιβεβαίωση της συμφωνίας με τον Παναγιώτη Σπηλιόπουλο προχώρησε η ΔΕ της ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου, η οποία έτσι ενισχύεται σε σημαντικό βαθμό που θα ήθελε στη θέση «4», ενώ παράλληλα οι «κυανόλευκοι» επενδύουν και στον νεαρό γκαρντ Παναγιώτη Κουτσομπόρη, προερχόμενο από την ΑΕΒ Διμηνίου.

Έτσι, λοιπόν, ο Σπηλιόπουλος (32 ετών, 2,02 μ.) έρχεται να καλύψει στο ρόστερ και στην πεντάδα τη θέση του πάουερ φόργουορντ, με την πλευρά της Νίκης να τονίζει ότι ο αθλητής έχει πλούσια εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες, καθώς έχει αγωνιστεί για 14 χρόνια σε Α2, Β’ και Γ’ Εθνική.

Την περασμένη σεζόν (2021-2022) ήταν από τους πρωταγωνιστές του ΣΚ Ιωαννίνων (IBC) στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, σκοράροντας 260 πόντους με 41 τρίποντα σε 22 αγώνες, όπως αναφέρει η πλευρά της Νίκης, τονίζοντας ότι ηξ καλύτερη του εμφάνιση επιθετικά ήταν απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου όπου μέτρησε 24 πόντους με 6 τρίποντα.

«Έχει επίσης αγωνιστεί σε Αίολο Τρικάλων, Ερμή Σχηματαρίου, Πανερυθραϊκό, Αρκαδικό, Πανελευσινιακό, Ραφήνα και Πέραμα, ενώ χαρακτηριστικό του είναι το πολύ καλό σουτ» σημειώνουν οι «κυανόλευκοι».

Παίρνει την ευκαιρία του ο Κουτσομπόρης

Όσον αφορά την έτερη μεταγραφή που ανακοινώθηκε, πρόκειται για τον 2οχρονο γκαρντ Δήμο Κουτσομπόρη, Βολιώτη που έχει ύψος 1,84 μ.

Τη σεζόν που τελείωσε αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ με την ΑΕΒ Διμηνίου, την διοίκηση της οποίας η Νίκη Βόλου ευχαριστεί για την παραχώρηση του αθλητή. Επίσης έχει αγωνιστεί στον Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου.

«Ο Δήμος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους νεαρούς αθλητές της πόλης μας και με την αέναη δουλειά του στο παρκέ κέρδισε μια θέση στο φετινό ρόστερ της Νίκης Βόλου. Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!» καταλήγει η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου και εκεί είναι το κλειδί της προσθήκης και της ευκαιρίας που έχει ο Κουτσομπόρης. Ο νεαρός λοιπόν γκαρντ κερδίζει μία θέση στο ρόστερ των «κυανόλευκων» όπως αναφέρει η ανακοίνωση, και είναι στο χέρι του πλέον να κερδίσει και χρόνο συμμετοχής…

Ένα ακόμη κομμάτι…

Αυτήν τη στιγμή η ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου αριθμεί 11 παίκτες στο τμήμα Ανδρών, και σ’ αυτό θα προστεθούν 2-3 τουλάχιστον αθλητές από την Εφήβων. Οπότε οι «κυανόλευκοι» θα κινηθούν για συμφωνία με έναν ακόμη παίκτη.

Ως εναλλακτική λύση, όποιος ενταχθεί στη Νίκη θα αγωνίζεται ως ψηλός. Σέντερ δύσκολο να βρει κανείς αυτήν τη στιγμή στο μεταγραφικό πεδίο, οπότε η λογική λέει ότι οι «κυανόλευκοι» θ’ κινηθούν για την προσθήκη ενός ακόμη πάουερ φόργουορντ, με έμφαση στο ντόπιο στοιχείο. Αν και πάλι δεν βρεθεί κάποιος που να ταιριάζει σε όλα τα χαρακτηριστικά και τα κριτήρια που έχουν τεθεί, τότε απλά δεν θα γίνει άλλη προσθήκη στο δυναμικό της Νίκης… Στοίχημα είναι πάντως η εύρεση παίκτη που μπορεί να βρεθεί στον Βόλο ως φοιτητής, οπότε μπορεί να προκύψει κάποια καλή μπασκετική ευκαιρία.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.