«Έπρεπε να κερδίσει ο Ολυμπιακός Βόλου»

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Περικλής Αμανατίδης, ενώ από την άλλη ο Σούλης Παπαδόπουλος στάθηκε και στην ατυχία και στις αποφάσεις του διαιτητή.

Ο Περικλής Αμανατίδης τόνισε: «Σήμερα είχαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο. Παίζαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες μεσοεπιθετικά, όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου με παίκτες προσωπικότητες, μια καλή ομάδα σε καλό γήπεδο, με κόσμο, που εδώ οι Κυριακές είναι πραγματικά δύσκολες. Οι παίκτες μας χωρίς να κάνουν ένα τέλειο παιχνίδι, προσπάθησαν πάρα πολύ και νομίζω ότι γενικά το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Έβλεπα και στην αντίπαλη ομάδα και στη δικιά μας η απόδοση πήγαινε ανάλογα με τα συναισθήματα του σκορ. Μείναμε πίσω αντιδράσαμε, Βάλαμε ένα γκολ με κάποια δόση τύχης, δεχθήκαμε πίεση, ισοφαριστήκαμε και στο τέλος έγινε ένα παιχνίδι ρουλέτα. Πήραμε αυτό που δικαιούμαστε. Είναι θετικό για εμάς αυτό το αποτέλεσμα γιατί φεύγει από το πρόγραμμά μας μία δύσκολη ομάδα, που εδώ μέσα δεν ξέρω αν μπορέσει να κερδίσει άλλη ομάδα. Έχοντας παίξει σ’ αυτά τα τρία πρώτα ματς και με τον Ιωνικό και τον Ολυμπιακό Βόλου, ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με μας, πλησιάζουμε πιο κοντά. Αλλά θέλω να δώσω ένα μήνυμα και στην ομάδα μας: Είναι πολλά τα δέκα παιχνίδια που μένουνε και πρέπει να μείνουμε αφοσιωμένοι στις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου. Να παίξουμε πολύ καλά ακόμα για ένα μεγάλο διάστημα. Κανείς δεν παίρνει τόσο νωρίς και δεν πετυχαίνει τον στόχο του, ειδικά σ’ αυτό το πρωτάθλημα, που βλέπετε μια ομάδα με τρεις νίκες ή ήττες συνεχόμενες και να έρθουν τα πάνω κάτω. Χάρηκαν οι φίλαθλοι και γκολ και αλλαγές συναισθημάτων σε ένα παιχνίδι αντάξιο της ποιότητας των παικτών.

Για το αν ήταν πέναλτι: «Εγώ δεν μπορώ να ξέρω ούτε τις φάσεις οφσάιντ που διαμαρτυρήθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου, δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω».

Από την πλευρά του ο Σούλης Παπαδόπουλος δήλωσε: «Συμφωνώ σε όλα που είπε ο συνάδελφος εκτός από ένα: Βάσει ευκαιριών έπρεπε να κερδίσει ο Ολυμπιακός Βόλου, απέναντι σε μία ομάδα που είναι δίκαια πρώτη από την πρώτη αγωνιστική, με καλό ποδόσφαιρο, προπονητή και παίκτες και αν μη τι άλλο πρέπει να της δείχνεις σεβασμό. Μίλησα με ανθρώπους δικούς μου και ήταν πέναλτι. Εμείς δεν διαμαρτυρόμαστε για το πέναλτι. Διαμαρτυρόμαστε για όλο το παιχνίδι. Αν το δει κάποιος θα καταλάβει. Το παιχνίδι ήταν φανταστικό. Δυστυχώς δεχθήκαμε ένα γκολ στο 46′ (σ.σ. στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Δεχθήκαμε και ένα τέρμα που ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο με το αυτογκόλ. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Αυτό όμως που δεν συμβαίνει πολλές φορές που παίζεις και με τέτοιες ομάδες είναι να δείξεις χαρακτήρα. Εμείς δείξαμε, ρισκάραμε, ισοφαρίσαμε και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλο ένα γκολ. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο. Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι σε πολλά παιχνίδια που δεν πήραμε τη νίκη, κάτι εκεί στις λεπτομέρειες… Σήμερα πετύχαμε τέσσερα γκολ και βγήκε 2-2. Έχει δέκα παιχνίδια ακόμη, κοιτάμε μπροστά και θα δούμε στο τέλος τι μπορούμε να καταφέρουμε».

Στη συνέχεια και στο πλαίσιο των ερωτήσεων, ο πρώην πλέον τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου ανέφερε: «Δεν δίνουν τα ντέρμπι τις ανόδους. Εμένα όταν με φώναξαν, με φώναξαν για να σώσω την ομάδα, γιατί ήμασταν τελευταίοι και είχαμε άλλες 12-13 ομάδες από πάνω μας. Εγώ έχω μάθει να κερδίζω. Αν κάναμε και 14 νίκες θα μας παίρνανε στη Super League. Δεν έπρεπε σήμερα να κερδίσει η ομάδα; Τι να κάνω, να πω του διαιτητή να δώσει το οφσάιντ; Θα πάμε φυλακή στο τέλος. Δεν μας έδωσε το φάουλ στον Κουτσιανικούλη στο 90…».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.