Επτά ερυθρόλευκοι έχουν κάνει το δέκα στα δέκα

Οι συμμετοχές των παικτών του Ολυμπιακού Β. μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα

Είκοσι ένας παίκτες έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα από τον Περικλή Αμανατίδη στον Ολυμπιακό Βόλου και οι επτά έχουν αγωνιστεί και στα δέκα ματς.

Πιο αναλυτικά, δέκα συμμετοχές έχει ο Λεάντρο Πίντο, ο οποίος μόνο με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου έγινε αλλαγή στο 79’, ενώ σε όλα τα υπόλοιπα ματς δεν έχασε λεπτό.

Το ίδιο έχει συμβεί και με τον Νίκο Μπουτζίκο, που έχει παίξει σε όλα τα ματς ως βασικός και αναντικατάστατος και είχε αποχωρήσει στο 71’ του αγώνα με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου.

Ο Άρης Λώττας επίσης έχει κάνει το δέκα στα δέκα και έχει ξεκινήσει σε όλα τα ματς από την αρχή, ενώ όσες φορές έγινε αλλαγή ήταν στο τέλος. Δεν έχει χάσει ματς στο πρωτάθλημα και ο Κλεβί Κόλα, ο οποίος σε τέσσερα ματς μπήκε στο γήπεδο ως αλλαγή και σε άλλα τέσσερα έβγαλε το 90λεπτο.

Απόλυτο συμμετοχών και για τον Μπάμπη Οικονομόπουλο, που μόνο με τον Οικονόμο μπήκε στο γήπεδο στο 80’, αφού ήταν ανέτοιμος λόγω τραυματισμού και δημιούργησε το γκολ της νίκης, ενώ όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια τα ξεκίνησε και τα τελείωσε.

Τη λίστα με τους παίκτες που έχουν αγωνιστεί και στις δέκα αναμετρήσεις συμπληρώνουν οι Ντέιβιντ Ναζίμ (μόνο με την Αναγέννηση λόγω rotation μπήκε στον αγώνα στο 85’ και στους υπόλοιπους ήταν βασικός) και Φίλιππος Σκοπελίτης (τρεις φορές ως βασικός).

Εννιά φορές έχει αγωνιστεί κι όλες ως βασικός ο Φελίπε Σερτζίνιο, που δεν έπαιξε μόνο με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ίδιο αριθμό συμμετοχών έχει και ο Αντώνης Ζγκούρη (έχει τέσσερα 90λεπτά και σε δύο παιχνίδια ήρθε από τον πάγκο), αλλά και οι Στάθης Ρόκκας (τις πέντε ως βασικός) και Κώστας Φλίγκος (τις επτά ως βασικός).

Ακολουθούν ο Αστέριος Γιακουμής με επτά 90λεπτες συμμετοχές, επτά έχει και ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης (το τελευταίο ματς με την Αναγέννηση ήταν το πρώτο του ως βασικός), ενώ έξι παιχνίδια έχει καταγράψει ο Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος, τα πέντε βγάζοντας όλο το 90λεπτο.

Ένα λιγότερο έχει ο Σάκης Σάββας (όλα ως βασικός, ενώ σε δύο έγινε αλλαγή, δηλαδή με τον Θησέα στο τέλος και με τη Νίκη στο 64’ λόγω τραυματισμού και έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί), ενώ ο Αντώνης Καμπλιώνης έχει τέσσερις συμμετοχές, εκ των οποίων τη μία ως βασικός το περασμένο Σάββατο.

Ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου έχει κι αυτός 4 συμμετοχές, τρεις ως αλλαγή και μία 90λεπτη στην πρεμιέρα στην Τσαριτσάνη, τρία 90λεπταέχει αγωνιστεί ο Κώστας Παλιούρας, ενώ  ο Χρήστος Νόνης έχει τρεις ολιγόλεπτες συμμετοχές ως αλλαγή.

Ο μεγάλος άτυχος είναι ο Βασίλης Σαχινίδης με δύο ματς λόγω του τραυματισμού του με τα Μετέωρα τη 2η αγωνιστική, ενώ ο Θανάσης Μαργαρίτης κατέγραψε 28 λεπτά ως αλλαγή στον αγώνα με τη Στυλίδα.

Δεν έχουν αγωνιστεί ακόμη στο πρωτάθλημα παρά μόνο στο Κύπελλο της ΕΠΣΘ οι Καναβός, Πατσής, Πορής και καθόλου ο στρατευμένος Διβανές.

 Τα 27 γκολ

Τα 27 γκολ του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα έχουν πετύχει οι εξής: 6 ο Σερτζίνιο, 6 ο Φλίγκος, 4 ο Ζγκούρη, 4 ο Ναζίμ, δύο ο Λώττας, δύο ο Λεάντρο, ένα ο Μπουτζίκος, ένα Ρόκκας και ένα ο Οικονομόπουλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.