Έρχεται ενδιαφέρουσα εβδομάδα για το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου…;

Ώστε να ξεκαθαρίσει το διοικητικό και οικονομικό τοπίο

Με τις μέρες να περνούν, η ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι ενδιαφέρουσα όπως αναφέρουν κάποιες πληροφορίες για τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού η διοίκηση του Ερασιτέχνη θέλει να ξεκαθαρίσει όσο περισσότερο γίνεται το τοπίο, και μέσα σε σύντομο διάστημα προκειμένου να ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις.

Όπως έχει αναφέρει ήδη το «Μagnesiasports» ένα ενδιαφέρον υπάρχει από πλευρά επιχειρηματία της εστίασης και παραγωγής ανάλογων ειδών, ωστόσο δεν υπάρχει κάτι περισσότερο πέρα από αυτό το φιλολογικού επιπέδου ερώτημα συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Οπότε, όλα δείχνουν λοιπόν ότι οι επαφές θα ενταθούν το επόμενο χρονικό διάστημα ώστε μέχρι το τέλος Μαΐου να έχει ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο που παραμένει ιδιαίτερα θολό για τους «ερυθρόλευκους», καθιστώντας ανάλογη και την εικόνα του μέλλοντός τους.

Είναι φανερό ότι ο Ερασιτέχνης αυτή τη στιγμή δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να στηρίξει μία προσπάθεια για την ομάδα στη Γ’ Εθνική κατηγορία και ότι χρειάζεται τουλάχιστον συμπαίκτης (ή και συμπαίκτες στο πλαίσιο μίας Διοικούσας Επιτροπής) για κάτι τέτοιο. Κάνεις βέβαια δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο η ομάδα να μην κρατήσει τη θέση στη συγκεκριμένη κατηγορία και να χρειαστεί να ξεκινήσει την προσπάθεια από το τοπικό πρωτάθλημα, μιας και κάτι τέτοιο θα είναι η επιβεβαίωση του δεύτερου χειρότερου σεναρίου… το χείριστο σενάριο βέβαια θα ήταν να μην υπάρξει καν συμμετοχή, αλλά αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να εξελιχθεί σε πραγματικότητα.

Μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα διοικητικά και τα οικονομικά, ενόψει μιας απαιτητικής περιόδου όσον αφορά τη Γ’ Εθνική του διαστήματος 2022-2023, κανείς δεν μπορεί να κάνει καμία εκτίμηση για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, δηλαδή ποιος θα είναι ο προπονητής που θα αναλάβει την ομάδα και ποιοι παίκτες θα απαρτίζουν το σύνολο που θα κληθεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Με το που οριστικοποιηθούν τα διοικητικά αναμένεται να έρθουν στο προσκήνιο δεδομένα γι’ αυτά τα ζητήματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.