Έρχονται προσθήκες για τον μπασκετικό Ολυμπιακό Βόλου

Έτοιμοι για άμεση ενίσχυση οι «ερυθρόλευκοι»

Κανείς δεν ξέρει αν θ’ αρχίσουν σίγουρα τα πρωταθλήματα μπάσκετ στην ώρα τους, αλλά ο Ολυμπιακός Βόλου δεν μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό πέρα από το να ενισχυθεί μεταγραφικά, προκειμένου να εμφανιστεί πιο δυνατός στη συνέχεια. Έτσι, διεκδικώντας την επίτευξη του στόχου της παραμονής, η Διοικούσα Επιτροπή των «ερυθρόλευκων» κινείται για τη συμφωνία με δύο παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά για την ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής.

Πρόκειται για δύο περιπτώσεις, με τη μία να αφορά νεαρό φόργουρντ που καλείται να προσφέρει λύσεις στις θέσεις των ψηλών, που προέκυψε τόσο με τον τραυματισμό του Τσιακλάγκανου το καλοκαίρι, όσο και με τον τραυματισμό του Αγγελόπουλου που κλήθηκε να τον αντικαταστήσει. Από την άλλη όμως κενό προέκυψε και στις θέσεις των γκαρντ, με τον νεαρό Χανέλλι να μην προσφέρει και πολλά μετά τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης για αρκετό διάστημα. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη που θα αγωνίζεται στις συγκεκριμένες θέσεις, αλλά φημίζεται, όπως αναφέρουν και ασφαλείς πληροφορίες του «Μagnesiasports» και για τις ικανότητές του στο σκοράρισμα…

Από εκεί και πέρα, μιας και ο Ολυμπιακός Βόλου έχει κρούσματα κορωνοϊού στις τάξεις τους, και κάποια μέλη του βρίσκονται σε καραντίνα, η διοικούσα επιτροπή προχωρά εκ νέου σε απολύμανση των χώρων που χρησιμοποιεί η ομάδα αλλά και του εξοπλισμού και των μπαλών που έχει, προκειμένου να μειωθεί η πιθανότητα να υπάρξει μεγαλύτερη διασπορά και να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει στις προπονήσεις. Όπως πολλές ομάδες, έτσι και ο Ολυμπιακός Βόλου έχει δεχθεί τα χτυπήματα της πανδημίας, οπότε και γι’ αυτόν η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν μία θετική εξέλιξη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.