Έριξε βόμβα μεγατόνων ο Βόλος, 8-12 τον Εθνικό Πειραιά

Ο Νικολέρης μαρκάρει αντίπαλό του στο ματς Εθνικός-Βόλος

Ο Βόλος έριξε βόμβα μεγατόνων στην Α1 πόλο ανδρών, αφού κέρδισε με 12-8 τον Εθνικό Πειραιώς εκτός έδρας σε παιχνίδι που κύριο χαρακτηριστικό του ήταν η δύναμη, και πέτυχε την πρώτη του νίκη στην ιστορία στη μεγάλη κατηγορία του πόλο, που σίγουρα συνιστά και μία τεράστια έκπληξη.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπλάνα στο κολυμβητήριο “Π. Καπαγέρωφ” αιφνιδίασε τον Εθνικό και είχε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, που έληξε με 5-6 υπέρ των Βολιωτών, ενώ στην επανάληψη αύξησε το προβάδισμά της, έχοντας το καλύτερό της διάστημα στο τέταρτο οκτάλεπτο, που είχε επιμέρους σκορ 1-3. Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, στα 3:23 πριν από τη λήξη του 3ου οκταλέπτου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Πανταζόπουλος του Εθνικού, καθώς διαμαρτυρήθηκε έντονα για απόφαση των διαιτητών.

Για πρώτη φορά οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων με 6-9 με τον Γλούμη, ενώ το τρίτο οκτάλεπτο έληξε με 7-9.

Το +3 επαναλήφθηκε στην πρώτη επίθεση του τέταρτου οκταλέπτου για τον Βόλο (7-10) με τέρμα του Νικολέρη, αλλά και δυόμισι λεπτά πριν τη λήξη σε κόντρα επίθεση (8-11) με τον Γκανάτσιο, ενώ στο 1.56′ ο Γλούμης σε επίθεση με παίκτη παραπάνω διαμόρφωσε το τελικό 8-12.

Ο Δανιήλ έβαλε τρία γκολ για τους Βολιώτες, ενώ Γκανάτσιος, Γλούμης και Στεργίου Δ. από δύο. Από ένα σκόραραν οι Παπαβασιλείου, Στεργίου Δ. και Νικολέρης.

Οκτάλεπτα: 3-3, 2-3, 2-3, 1-3.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γαβαλάς, Λατόνοβιτς 1, Καραβιώτης, Τεσάνοβιτς 1, Βαλιανάτος, Παπαλουκάς, Πρωτοψάλτης, Χονδροκούκης 4, Πανταζόπουλος, Κόχειλας 1, Ρομπόπουλος 1, Κατσαγούνος, Κωνσταντόπουλος, Καραμπάτης, Ζωγράφος.

ΒΟΛΟΣ (Δημήτρης Μπλάνας): Γρηγοριάδης, Δανιήλ 3, Γκανάτσιος 2, Στεργίου Δ. 2, Παπαβασιλείου 1, Πετρόπουλος, Γκάτσος, Χαμίτης, Γλούμης 2, Στεργίου Γ. 1, Νικηφορίδης, Κοκκινάκης, Νάσιος, Νικολέρης 1, Μπόμπος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.