Έστειλε την τούρτα ο Αλ. Κούγιας στον Αχιλλέα Μπέο!

«Το να διαμαρτύρεται ο πιο τίμιος παράγοντας του Ελληνικού Ποδοσφαίρου Αχιλλέας Μπέος, αυτός που έριξε στα Τάρταρα την ΑΕΛ μας, είναι για μας η μεγαλύτερη ηδονή. Λόγω της πίκρας που ένιωσε σήμερα θα του στείλουμε τη Δευτέρα το πρωί στο γραφείο του στο Δημαρχείο μία διώροφη τούρτα στα χρώματα της Πύδνας Κίτρους » έγραφε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΑΕΛ μετά το τέλος του αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλος, ωστόσο οι Λαρισαίοι και ο Αλέξης Κούγιας δεν έμειναν μόνο στα λόγια! Η τούρτα έφτασε σήμερα στο γραφείο του Αχιλλέα Μπέου, με ιδιόχειρη αφιέρωση μάλιστα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ προς τον Δήμαρχο Βόλου!

«Η ωραία πλάκα είναι, ή θα έπρεπε να είναι, από τα πλέον όμορφα και αναπόσπαστα κομμάτια του ποδοσφαίρου. Ακόμα κι όταν η συγκυρία τα φέρνει να είσαι αυτός που την δέχεται.
Διώροφη τούρτα, λοιπόν, σε μπλε και κόκκινο μου έστειλε ο Αλέξης ο Κούγιας με την αφιέρωση «στον καλύτερο Δήμαρχο της Ελλάδας, που αναγκαστικά τον πικράναμε το Σάββατο. Με ειλικρινή αγάπη!!! Αλέξης Κούγιας»

Τον ευχαριστώ, αν και δεν τρώω γλυκά, και επιφυλάσσομαι για την ανταπόδοση στο β΄ γύρο. Με την ίδια ασφαλώς αγάπη…» αναφέρει στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Βόλου σε σελίδα κοινωνικής διαδικτύωσης.

Η αποστολή της τούρτας επιβεβαιώνεται και από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΛ, και μάλιστα η αποστολή έγινε από γνωστό ζαχαροπλαστείο της πόλης του Βόλου. «Στα χρώματα της ομάδας που αντιμετωπίσαμε» ήταν μάλιστα και το σχόλιο στελεχών της ΠΑΕ ΑΕΛ!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.