Έστειλε ηχηρό μήνυμα και βλέπει Ρήγα ο Ολυμπιακός Βόλου

Όταν έχεις καταφέρει να συντρίψεις τον αντίπαλό σου με 7-0 και το σκορ αυτό να φαντάζει λίγο βάσει των ευκαιριών που έκανες, αυτό τα λέει όλα. Ο Ολυμπιακός Βόλου απέδωσε … διαστημικό ποδόσφαιρο κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, δημιουργούσε μεγάλες ευκαιρίες με απίστευτα μεγάλη συχνότητα και έφτασε στη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη του για φέτος, η οποία στο χρονικό σημείο που επετεύχθη είχε πολύ μεγάλη σημασία.

Κι αυτό γιατί μετά την κακή εμφάνιση με την Αναγέννηση Καρδίτσας, που δε στοίχισε βαθμολογικά, και την απώλεια μετά την ισοπαλία με τον Φωκικό στην Άμφισσα, υπήρχε αμφισβήτηση αν η ομάδα έχει αγωνιστικό πρόβλημα, αλλά η απάντηση δόθηκε με τον πιο ηχηρό τρόπο.

Οι ερυθρόλευκοι με μία εμφάνιση βγαλμένη από άλλον … ποδοσφαιρικό πλανήτη  ξέσπασαν για τα δύο ματς που είχαν προηγηθεί και έστειλαν το μήνυμα ότι η αγωνιστική δυναμική της ομάδας παραμένει η ίδια. Σίγουρα η αναμέτρηση με τον Αχιλλέα είναι σημαντική, γιατί έφερε και το πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα για τον Σαχινίδη (φωτό), κάτι που μετρά πολύ ψυχολογικά για τον έμπειρο φορ, ο οποίος ήταν ο μεγάλος άτυχος μέχρι στιγμής, καθώς λόγω τραυματισμού έμεινε εκτός για δύο μήνες.

Τελευταία φορά που θυμούνται ο φίλαθλοι να έχει πετύχει σκορ-μαμούθ η ομάδα τους είναι στις 30/3/14, όταν για τη Β’ Εθνική είχε συντρίψει στα Μέγαρα τον Βύζαντα Μεγάρων με 0-8, ενώ φυσικά υπάρχει και το περσινό 6-0 επί του Οπούντιου Μαρτίνου.

Τα χαμόγελα λοιπόν επέστρεψαν και με το παραπάνω στον Ολυμπιακό Βόλου, που ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα για το 2018 και θέλοντας να είναι απερίσπαστος μέσα στον Ιανουάριο του 2019, οι άνθρωποί του φρόντισαν σε συνεννόηση με τον Ρήγα Φεραίο να διεξαχθεί ο μονός ημιτελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ με τη βελεστινιώτικη ομάδα το προσεχές Σάββατο, όπως έγραψε πρώτο το Magnesiasports από την περασμένη Κυριακή.

Σ’ αυτό το ματς, για το οποίο η προετοιμασία άρχισε από την Τρίτη στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού και θα συνεχιστεί το πρωί Της Τετάρτης στο ίδιο γήπεδο, καθώς το μεσημέρι αγωνίζεται η Νίκη για το Κύπελλο Ελλάδος με την Ξάνθη, ο Περικλής Αμανατίδης πολύ πιθανόν να κάνει rotation, αν και αυτό θα γίνει με τέτοιο τρόπο, που να εξασφαλίζει ότι η ομάδα θα είναι αυτή που πρέπει και θα πάρει μία άνετη πρόκριση για τον τελικό.

Μοναδικό πρόβλημα για τους ερυθρολεύκους είναι ο Σάββας, που έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς, ενώ ο Παπουτσογιαννόπουλος, που έλειψε λόγω μίας μικρής θλάσης στον αγώνα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, έχει μπει κανονικά στις προπονήσεις και υπολογίζεται για τον τελευταίο επίσημο αγώνα της χρονιάς.

Σήμερα θα ανακοινωθεί στους παίκτες κατά πάσα πιθανότητα η άδεια των Χριστουγέννων και πόσο θα διαρκέσει.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είχε παρουσία στο χθεσινό φιλανθρωπικό φιλικό της Εθνικής Ενόπλων στο Βασδέκειο, αφού ο Γιάννης Θεοδωρίδης έπαιξε με την ομάδα των Παλαιμάχων, ενώ ο Γιάννης Ζαλαώρας είναι προπονητής τερματοφυλάκων του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.