Έτοιμος κι ο Ρόκας για το ματς με Γ.Σ. Αλμυρού

Πλήρης θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός Βόλου, στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού στο Πανθεσσαλικό, για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, καθώς και ο Στάθης Ρόκας θα δώσει αγωνιστικά το παρών.

Ο πολύπειρος μέσος ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο γόνατο και συμμετέχει κανονικά, την τρέχουσα εβδομάδα, στην προετοιμασία της ομάδας του, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ενόψει Κυριακής. Εξάλλου, ο “φυσικός αρχηγός” του Ολυμπιακού δε θα μπορούσε να απουσιάσει από τη μεγάλη ερυθρόλευκη… “γιορτή” της Κυριακής που θα βρει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αυτόν και την ομάδα του πρωταθλητές.

Κατά τ’ άλλα, η προετοιμασία του Ολυμπιακού συνεχίζεται χωρίς απρόοπτα και με μεγάλη αισιοδοξία κι ανυπομονησία, ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής υποχρέωσης, η οποία έχει συμβολικό χαρακτήρα για τους ερυθρόλευκους, καθώς ακόμα και με έναν βαθμό, θα κατακτήσουν και μαθηματικά την πρώτη θέση της κατάταξης, άσχετα με το αποτέλεσμα της, συνδιεκδικήτριας του τίτλου Νίκης στην Κατερίνη την ίδια ώρα, κόντρα στον Πιερικό. Τέλος, όλες οι προπονήσεις της ομάδας μέχρι την Κυριακή θα διεξαχθούν στο βοηθητικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού, καθώς, βάσει της συμφωνίας που έχουν κάνει οι ιθύνοντες της ομάδας με τα Ολυμπιακά Ακίνητα και τη Νίκη, προτεραιότητα για το Πανθεσσαλικό κάθε εβδομάδα έχει η ομάδα που αγωνίζεται εντός έδρας.

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.