Ετοιμάζεται για τη μάχη της Κρήτης η Νίκη Βόλου, 0-0 στην Καλλιθέα

Την ώρα που ο Αστέρας Βλαχιώτη κέρδιζε μέσα στη Ρόδο τον Ιάλυσο με 1-2, η Νίκη Βόλου έμενε στο 0-0 με την Καλλιθέα εκτός έδρας, και πλέον η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι στους δύο βαθμούς. Έτσι διάφορα σενάρια έρχονται στο προσκήνιο για την παραμονή της Νίκης στην κατηγορία, ωστόσο με επικράτηση την τελευταία αγωνιστική στην Κρήτη επί της Επισκοπής θα επιτευχθεί (ανεξαρτήτως αποτελέσματος στον τελευταίο αγώνα και του Αστέρα Βλαχιώτη) ο στόχος της παρουσίας στη νέα Super League 2 την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η Καλλιθέα έχει καταθέσει ένσταση κατά της απόφασης του Πειθαρχικού για τον αγώνα με τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Όσον αφορά το παιχνίδι στην Καλλιθέα, η Νίκη Βόλου ήταν σαφώς καλύτερη από τους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος του αγώνα, ωστόσο ούτε τις ευκαιρίες που είχε μπόρεσε να αξιοποιήσει. Συγκεκριμένα, στο 14’ ο Γκαρσία κινήθηκε από δεξιά, ωστόσο στη σέντρα που έβγαλε παρενέβη ο Κουρεπίνης και μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 17’ από την άλλη ο Γκονζάλεζ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ασίστ του Καλουτσικίδη στην πλάτη της άμυνας της Καλλιθέας, ενώ το σουτ του Τζοβάρα στο 20’ έστειλε την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου.

Στο 26’ ήρθε φάση πέναλτι που ζητά η Νίκη με τον Παναγιωτίδη να κρατά τον Μέτσε εντός περιοχής, όμως ο διαιτητής δεν υπέδειξε κάτι, ούτε στο 34’ όταν ο Χοτζάλι έκοψε τον Γκαρσία εντός περιοχής. Ο παίκτης της Καλλιθέας εξάλλου προσπάθησε να σουτάρει στο 40’, όμως ο Αργύρης παρενέβη και έκοψε την πορεία της μπάλας. Στο φινάλε εξάλλου του ημιχρόνου καταγράφεται και η απόκρουση του Καραγκιόζη σε εκτέλεση φάουλ του Στούπη, στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Προσπάθησε αλλά…

Η πρωτοβουλία των κινήσεων ανήκε στους «κυανόλευκους» στα περισσότερα διαστήματα και του δευτέρου μέρους του αγώνα, ωστόσο το τέρμα που θα χάριζε τους τρεις βαθμούς και πάλι δεν ήρθε.

Κοντά στο γκολ έφτασε πάλι η Νίκη στο 54’ όταν από εκτέλεση φάουλ του Κρουθ, η μπάλα έφτασε αριστερά εντός της αντίπαλης περιοχής στον Τσιμπούκα, αυτός με τη σειρά του την πέρασε στον Καλουτσικίδη, που επιχείρησε το πλασέ, αλλά η μπάλα έφυγε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Από την άλλη, στο 73’ ο Σαλαμούρας έγινε αποδέκτης της μπάλας και σούταρε, αλλά δεν απείλησε ουσιαστικά τον Κουρεπίνη, αφού την έστειλε ψηλά άουτ. Στο 80’ εξάλλου η Νίκη προσπάθησε να βγάλει την επίθεση, αλλά η σέντρα του Πολίμου από δεξιά δεν βρήκε κάποιον συμπαίκτη του, με τον Κρητικό να διώχνει τον κίνδυνο.

Στο 87’ από την άλλη, ο Γκαρσία εκτέλεσε το φάουλ και ο Ντομίνγκεθ έκανε ένα σουτ χωρίς ν’ ανησυχήσει τον Κουρεπίνη,

Κάρτες:

Κίτρινες: 35’ Μπόσιο, 44’ Αργύρης, 67’ Τζοβάρας,75’ Καλουτσικίδης/67’ Καραγιάννης, 94’ Μουσταφίδης

Καλλιθέα: Κουρεπίνης, Μουσταφίδης, Καντέ, Σταύρου (77’ Ενγκουέμ), Στούπης, Παντελίδης (61’ Ρόπας), Σάμιος, Καββαδίας (89′ Πάντος), Κρητικός, Παπαγγελής (46’ Καραγιάννης), Χοτζάλι (46’ Βασιλειάδης).

Νίκη Βόλου: Καραγκιόζης, Καλουτσικίδης (78’ Πολίμος), Μπόσιο, Τζοβάρας, Μέτσε, Γκαρσία (88’ Μπιτσάκος), Τσιμπούκας, Γκονζάλες, Κρουθ (73’ Σαλαμούρας), Ντομίνγκεθ, Αργύρης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.