Ετοιμάζεται για το φιλικό στη Ρόδο ο Ολυμπιακός Βόλου

Σε ρυθμούς προετοιμασίας και φιλικού κινείται πλέον ο Ολυμπιακός Βόλου, με την «ερυθρόλευκη» αποστολή να πραγματοποιεί αύριο προπόνηση και αύριο Σάββατο  ν’ αναχωρεί για τη Ρόδο όπου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 18:30 τον τοπικό ΑΣ σε φιλικό παιχνίδι.

Δεδομένο είναι εξάλλου όπως φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα δώσει και την Κυριακή 10 Οκτωβρίου φιλικό με το Αιγάλεω, όπως έχει ανακοινώσει, μιας και το πρωτάθλημα της Super League 2 δεν αρχίζει στη συγκεκριμένη ημερομηνία. Έτσι, ο προπονητής Γιώργος Βαζάκας και οι συνεργάτες του εκμεταλλεύονται τον διαθέσιμο χρόνο, προκειμένου η δουλειά να συνεχιστεί σε εντατικούς ρυθμούς.

23 ποδοσφαιριστές αναμένεται να βρεθούν στη Ρόδο, με τον Όσκαρ Σιαφά να ταξιδεύει από την πλευρά του για την Ισημερινή Γουινέα, για τα παιχνίδια της εθνικής ομάδας της χώρας του με τη Ζάμπια, για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου. Εξάλλου, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου να κάνουν και προπόνηση στη Ρόδο και στη συνέχεια να επιστρέψουν στη βάση τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.