Ετοιμάζεται για το Πεκίνο η Μαρία-Ελένη Τσιόβολου

Για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2022

Οριστική είναι πλέον η πρόκριση της αθλήτριας του ΕΟΣ Βόλου, Μαρίας Ελένης (Μένιας) Τσιόβολου στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2022, καθώς η πρωταθλήτρια του αλπικού σκι ολοκλήρωσε επιτυχώς την ολυμπιακή της προετοιμασία και όντας υγιής ετοιμάζεται για την παρουσία της στο Πεκίνο.

Μάλιστα, με διαδικτυακή του τοποθέτηση, ο ΕΟΣ Βόλου εκφράζει  τα θερμά συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια των αλπικών για τη μεγάλη επιτυχία της Τσιόβολου, η οποία συνδυάζει τον Αθλητισμό με τις σπουδές της στην Ιατρική.

Όπως αναφέρεται και στη σχετική τοποθέτηση, η Τσιόβολου τους τελευταίους δύο μήνες συμμετείχε σε 24 διεθνείς αγώνες στην κεντρική Ευρώπη, όπου και κατάφερε να βελτιώσει αισθητά την διεθνή της βαθμολογία στα αγωνίσματα του Σλάλομ 67.24 και του Γιγαντιαίου Σλάλομ 95.63. Οι αγώνες ήταν υψηλού επιπέδου και αρκετές φορές η Βολιώτισσα σκιέρ βρέθηκε στο Top 10.

Αξιοσημείωτη ήταν η επίδοση της στο Σλάλομ του Κρόνπλατζ στην Ιταλία, όπου στον αγώνα της 1ης διαδρομής κατάφερε να περάσει αθλήτριες οι οποίες έχουν 32 και 35 Fis πόντους. «Ελπίζουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι τιμή μου να εκπροσωπώ την Ελλάδα σε Ολυμπιακούς Αγώνες, στο πλάι μεγάλων αθλητών και αθλητριών. Ευελπιστούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα, όντας στην τελευταία χρονιά στην κατηγορία των Νεανίδων» όπως δήλωνε η ίδια η αθλήτρια πριν λίγες ημέρες σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Η συνέχεια λοιπόν θα δοθεί στις πίστες του Πεκίνου όπου θα διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί αγώνες τον Φεβρουάριο και συγκεκριμένα από τις 4 έως και τις 20 Φεβρουαρίου, με την Τσιόβολου να λαμβάνει μέρος στο Γιγαντιαίο Σλάλομ στις 7 Φεβρουαρίου και δύο ημέρες μετά (09/02) στο Σλάλομ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.